fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Finalitza l’Escola d鈥橢stiu d’Alcal脿-Alcossebre m茅s participativa

Finalitza l’Escola d鈥橢stiu d’Alcal脿-Alcossebre m茅s participativa

La Regidoria d’Educaci贸 presta aquest servei d’oci educatiu i l煤dic, amb la finalitat d’afavorir la conciliaci贸 familiar durant les vacances escolars d’estiu.

L鈥橢scola d鈥橢stiu d’Alcal脿-Alcossebre ha finalitzat despr茅s de sis setmanes de donar servei a la poblaci贸, amb l’objectiu de facilitar la conciliaci贸 familiar durant el per铆ode estival. M茅s de 300 xiquets i xiquetes, amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, han participat en aquest estiu en la Escola d鈥橢stiu organitzada des de la Regidoria d’Educaci贸. Les activitats de la Escola d鈥橢stiu s’han realitzat en el CEIP La Mola i CEIP Lo Campanar, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d’ampliar de 8.00h a 14.00h. Les activitats han girat entorn de la tem脿tica del cinema, amb manualitats, jocs d’aigua, tallers sobre pel路l铆cules i jocs cooperatius a m茅s de sortides a la piscina i a la platja.

La regidora d’Educaci贸, Selene Bl谩zquez, destaca que 鈥渓a Escola d鈥橢stiu 2022 ha estat l’edici贸 m茅s nombrosa que es recorda en tots dos nuclis, tant en Alcal脿 com en Alcossebre. Pel fet que la situaci贸 sanit脿ria ha millorat i hem recuperat pr脿cticamentr de manera completa la normalitat, els xiquets i xiquetes han pogut tornar a gaudir d’activitats t铆piques que es duien a terme com l’acampada, per als m茅s majors la sortida al parc aqu脿tic Aquarama, i com a novetat per als m茅s menuts i menudes la visita a una formatgeria鈥.

Des de la Regidoria d’Educaci贸, es vol ressaltar el gran 猫xit que han tingut totes les activitats i el contents que acaben els xiquets i xiquetes que han participat i han fet possible aquesta gran edici贸 de l’Escola d’Estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.