fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Finalitza l’adequaci贸 de la Bassa de Llona d’Alcal脿 de Xivert amb la instal路laci贸 d’una zona de p铆cnic

Finalitza l’adequaci贸 de la Bassa de Llona d’Alcal脿 de Xivert amb la instal路laci贸 d’una zona de p铆cnic

S’ha constru茂t un carril de vianants i creat noves zones de descans i s’ha netejat totalment aquest espai natural emblem脿tic

La posada en valor i condicionament de la Bassa Llona d’Alcal脿 de Xivert ja est脿 a punt, despr茅s de la recent instal路laci贸 d’una zona de p铆cnic que compta amb taules i bancs de fusta. D’aquesta manera, finalitza l’adequaci贸 d’aquest paratge natural emblem脿tic del municipi que ha consistit en la neteja i desbrossament la bassa -eliminant vegetaci贸 i malesa- i la construcci贸 d’un carril de vianants que es completa amb bancs d’obra i zones de fusta. Tamb茅 s’han plantat noves esp猫cies arb貌ries.

Dins de la millora de la zona, tamb茅 s’ha ampliat el cam铆 que condueix fins al paratge i s’ha instal路lat nova il路luminaci贸, el que contribueix a augmentar la seguretat vi脿ria. Aquestes obres s’han desenvolupat a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local.

En total, la inversi贸 de tots els treballs ha ascendit a 70.000 euros, dels quals la Diputaci贸 Provincial ha aportat 50.000 i la resta, 20.000 euros, han estat a c脿rrec de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre. Una empresa local ha estat l’encarregada de realitzar obra, seguint el projecte redactat des del consistori i dins de la pol铆tica del consistori de fomentar l’activitat en les empreses del municipi.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “salta a la vista que l’abans i el despr茅s de l’obra ha estat espectacular. Totes les actuacions que s’han desenvolupat han contribu茂t a fer m茅s accessible aquest espai perqu猫 puga aprofitar-se pels nostres ve茂ns i estem segurs que es convertir脿 en una zona molt visitada i on podran passar bones estones. D’aquesta manera, contribu茂m al respecte al medi ambient i valorem el nostre entorn natural”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.