fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Finalitzen els treballs de millora del parc infantil de Fora Forat a Vinar貌s

Finalitzen els treballs de millora del parc infantil de Fora Forat a Vinar貌s

S’ha realitzat una inversi贸 de quasi 10.000 euros per poder tancar el parc, canviar el paviment de goma i repintar els elements de joc i mobiliari urb脿.

Ja han concl貌s els treballs de manteniment i millora del parc infantil del passeig Fora Forat. El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha visitat este mat铆 la zona per veure els nous acabats, que han suposat una inversi贸 de gaireb茅 10.000 euros.

“S’ha col路locat una tanca perimetral de fusta de 80 m2, adaptada a la normativa vigent, el que ha suposat una inversi贸 de gaireb茅 4.000 euros. A m茅s s’han canviat 143 m2 de paviment de goma, el que ha costat m茅s de 5.300 euros, i tamb茅 s’han pintat tots els bancs i elements de joc”, ha assenyalat Alsina.

En esta mateixa 脿rea verda en la qual es troba el parc s’han repintat tamb茅 les taules de fusta existents i pr貌ximament s’instal路laran punts de llum per millorar la il路luminaci贸 en hores nocturnes.

S’ha col路locat, d’altra banda, una font pilot adaptada amb un sistema urb脿 de drenatge sostenible que drena l’aigua de forma natural i d’esta manera evita que els col路lectors se saturen, ha explicat l’enginyer d’obra civil de l’Ajuntament, Josep Miquel Forner , que ha indicat que s’est脿 estudiant implementar este nou sistema en altres punts de la localitat.

En unes setmanes s’espera tamb茅 que comencen els treballs per a la reparaci贸 de la Carpa de l’Atl脿ntic, que podrien estar finalitzats este estiu despr茅s de l’adjudicaci贸 del contracte a una empresa especialitzada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.