Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Finalitzen les obres d’adequació del futur Espai Empresarial Actiben de Benicarló

Finalitzen les obres d’adequació del futur Espai Empresarial Actiben de Benicarló

Les actuacions que s’han dut a terme eren necessàries per a posar l’edifici a punt com a espai empresarial.

La instal·lació, propietat de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i des del passat novembre cedit a l’Ajuntament, es trobava deteriorada per haver estat sense ús des de l’any 2012.

L’Ajuntament de Benicarló i l’IVACE han dut a terme les obres d’adequació necessàries per a posar a punt l’antic edifici d’Aidima, que s’havia deteriorat per haver tancat més de 6 anys. La instal·lació és propietat de l’IVACE, però el passat mes de novembre es va cedir de manera gratuïta a l’Ajuntament per un període de 10 anys, amb l’objectiu de convertir-lo en el que serà el futur l’Espai Empresarial Actiben, que apostarà per la promoció econòmica, l’emprenedoria i la formació.

Respecte de les obres realitzades, l’Ajuntament s’ha encarregat de la reposició d’escaiola deteriorada, la reparació de fusteria de portes fetes malbé i el repintat de tota la superfície, que es trobava en mal estat per les filtracions d’aigua i les humitats.

Per la seua part, l’IVACE ha finançat les actuacions en la coberta de l’edifici, que han consistit a reparar la tela asfàltica, repintar juntes, comprovar els desaigües i les baixants verticals, netejar i impermeabilitzar els canals horitzontals i reparar clavills.

Ara, una vegada acabades les obres, es començarà a dotar l’edifici de contingut, amb línies de treball com són el foment de l’emprenedoria, un viver d’empreses on es puga realitzar coworking, un observatori econòmic i diversos tallers d’ocupació i formació.

Les activitats a l’Espai Empresarial Actiben començaran a finals del mes de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.