Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Finalitzen les obres de la carretera CV-12 De Morella

Finalitzen les obres de la carretera CV-12 De Morella

Esta actuació ha suposat una inversió de 5.330.763,31 euros per a millorar la comunicació entre Els Ports i l’Alt Maestrat.

Este matí, la Secretària Autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat, Maria Pérez, junt amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i tècnics de les empreses tècnics i assistents de les empreses que han realitzat l’obra, BECSA i CAREC, han visitat la carretera CV-12, la qual unix Morella amb Ares del Maestrat, ja que han finalitzat les obres de millora. Així, esta actuació ha comptat amb un pressupost de 5.330.763,31 euros i va començar el passat mes de juny.

Cal recordar que esta obra de rehabilitació del ferm i millora de la seguretat viària en la carretera CV-12 ha abraçat des de Morella fins al punt quilomètric 23,850 d’Ares. Esta actuació ha consistit en el canvi de la senyalització, així com el condicionament de cunetes, dues capes d’aglomerat asfàltic i l’augment de la seguretat per a les motos i l’adaptació a l’ús hivernal d’esta carretera.

Rhamsés ha destacat que “esta és una actuació molt important per a millorar la comunicació entre les comarques d’interior dels Ports i l’Alt Maestrat”. L’edil ha recordat que “la millora d’infraestructures com esta és molt necessària, ja que compta amb trànsit de vehicles pesants i també millorarà el turisme entre la població d’estes comarques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.