fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Formaci贸 en emerg猫ncies per a monitors de les escoles d’Almassora

Formaci贸 en emerg猫ncies per a monitors de les escoles d’Almassora

La ‘matinera’ i vespertina ensenyen reanimaci贸 i auxili als cuidadors.

Els monitors de les escoles ‘matinera’ i vespertina d’Almassora han ampliat la seua qualificaci贸 amb formaci贸 per a atendre emerg猫ncies sanit脿ries amb xicotets durant el desenvolupament d’estes activitats. L’Ajuntament d’Almassora ha acollit esta setmana els cursos impartits per Juan Carlos L贸pez Carbonell, expert a formar als propis formadors de Creu Roja.

Entre altres aspectes, els assistents van aprendre a realitzar maniobres de reanimaci贸 cardiopulmonar en xiquets, salvar les obstruccions de vies a猫ries per cossos estranys i actuaci贸 davant casos d’epil猫psia. En els sup貌sits d’identificaci贸 de consci猫ncia i valoraci贸 de reanimaci贸, aix铆 com de reanimaci贸 cardiopulmonar en menors, els assistents van realitzar pr脿ctiques en l’aula de formaci贸 del consistori.

Carbonell va desgranar les claus dels primers auxilis en xicotets, les actuacions generals en casos de ferides lleus i greus i tamb茅 en com respondre davant hemorr脿gies nasals, a m茅s d’esclarir les consultes realitzades pels assistents, tots ells monitors en els col路legis d’Almassora. Durant la formaci贸, estos van realitzar les pr脿ctiques de posici贸 lateral de seguretat i reanimaci贸 cardiopulmonar.

Tal com ha informat l’empresa encarregada de les escoles ‘matinera’ i vespertina d’Almassora, la sessi贸 va servir per a emfatitzar en aquells sup貌sits que, per revestir de major gravetat, requereixen una especial dedicaci贸. “Precisament la dedicaci贸 a una q眉esti贸 tan rellevant com la seguretat dels m茅s xicotets mereixia programar formaci贸 espec铆fica com esta, sens dubte un nou al路licient perqu猫 les fam铆lies aposten per esta oferta municipal per a conciliar la seua vida laboral i familiar”, segons la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.