fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Francesc Colomer: “Ja no és un aeroport patrimonialitzat per ningú, és l’èxit de tota la societat de Castelló”

Francesc Colomer: “Ja no és un aeroport patrimonialitzat per ningú, és l’èxit de tota la societat de Castelló”

El Secretari Autonòmic de Turisme anuncia que l’aeroport acollirà una subseu del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés.

En l’aniversari de l’arribada del primer vol comercial a l’aeroport de Castelló el Secretari Autonòmic de Turisme i President d’Aerocas, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “El més important és haver transformat l’orientació i la idea del propi aeroport. Ja no es parlar d’un aeroport patrimonialitat per ningú, sinó de l’aeroport de tota la societat de Castelló”. Colomer ha recordat que des de l’arribada del nou govern presidit per Ximo Puig el Consell d’Administració de la societat pública Aerocas s’ha obert al conjunt dels actors socials i econòmics de la província. A l’hora de valorar aquest primer aniversari Colomer destaca que “és l’èxit de tota la societat de Castelló”.

Pel que fa al pla de futur de l’aeroport elaborat pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), el Secretari Autonòmic de Turisme ha senyalat que “més enllà del turisme hem de buscar els elements diferencials que ens facen ser un lloc de referència en aquest món global”. En eixe sentit ha avançat que en un futur pròxim hi haurà a l’aeroport una subseu del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés. “Això és una icona, un símbol de què significa un nou model turístic. Volem situar el producte autòcton cultural de qualitat en el frontispici d’arribada a la província”

A punt del passatger 100.000

Per la seua part, el Director General de l’empresa pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha senyalat que durant aquest primer any d’activitat comercial a l’aeroport de Castelló un total de 89.251 passatgers han passat per les seues instal·lacions en els 759 vols que han aterrat o s’han enlairat des de les pistes de la base de Vilanova d’Alcolea. Serafí ha recordat que “estem a punt de rebre el passatger 100.000” i ha indicat que “en els anys vinents continuarem creixent tal com està previst en els diferents plans que tenim previstos”. En eixe sentit ha reconegut que hi ha contactes amb nous operadors i companyies i s’ha mostrat optimista pel que fa a l’arribada de noves línies comercials. Recordar que fins ara són quatre les línies que volen des de l’aeroport de Castelló fins a Londres, Bristol, Bucarest i Sofia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.