fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gandia podrà reparar els desperfectes d’obra del reten de la Policia Local després d’arribar a un acord amb la constructora

Gandia podrà reparar els desperfectes d’obra del reten de la Policia Local després d’arribar a un acord amb la constructora

La Junta de Govern local ha ratificat l’acord transaccional amb Dragados S.A per a la liquidació del contracte d’obres i el modificat posterior (sense contracte) realitzades fa dues legislatures.

Com cada dilluns, este matí han comparegut davant els mitjans de comunicació els co-portaveus del Govern, el vice-alcalde, Josep Alandete i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, per tal d’informar dels assumptes més rellevants tractats a la Junta de Govern Local.

Així, el principal punt ha sigut el desbloqueig, per fi, d’un llarg litigi judicial entre l’Ajuntament de Gandia i l’empresa que va realitzar les obres de construcció i el modificat posterior (sense contracte) del nou retén de la Policia Local fa dues legislatures. La Junta de Govern Local ha ratificat l’acord transaccional entre el consistori i Dragados S.A. per a la liquidació final del contracte. L’Ajuntament haurà de pagar a la mercantil 244.171, 87 € (obres complementàries realitzades, interessos de demora i per sobre-costos de manteniment d’avals). No obstant això, es descompten 27.227,’06 € per a l’emena de desperfectes detectats dins el període de garantia. Així, la quantitat final que rebrà l’empresa serà de 216.944,80 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.