fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gent Gran col路labora amb el Tel猫fon de l’Esperan莽a en unes jornades sobre la soledat no desitjada

Gent Gran col路labora amb el Tel猫fon de l’Esperan莽a en unes jornades sobre la soledat no desitjada

Les jornades tindran lloc via en l铆nia del 25 al 26 de mar莽 i tenen com a objectiu conscienciar i visibilitzar aquesta realitat.

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Castell贸 ha posat en valor la iniciativa del Tel猫fon de l’Esperan莽a amb la posada en marxa del servei d’acompanyament telef貌nic de les persones majors que es troben en situaci贸 de soledat no desitjada, un servei gratu茂t i confidencial que es va posar en marxa l’any passat per part d’aquesta entitat.

La regidora de Gent Gran, Isabel Granero, ha destacat el projecte ‘Escoltant els majors’ que impulsa aquesta associaci贸 i ha animat a participar en les jornades sobre la soledat dels majors organitzada per aquesta associaci贸 que tindr脿 lloc els dies 25 i 26 de mar莽 de manera telem脿tica. “Es tracta d’unes jornades amb les quals es busca posar en com煤 propostes i possibles solucions en benefici d’un major benestar per a les persones majors i buscar eines per a evitar o atallar la soledat no desitjada”, ha manifestat Granero.

Les jornades comen莽aran el 25 de mar莽 a les 16.00 hores i podran seguir-se a trav茅s de la plataforma zoom i per Youtube. La inscripci贸 es pot realitzar a trav茅s de la web www.escuchandoalosmayores.com. Amb elles, des del Tel猫fon de l’Esperan莽a es pret茅n reunir informaci贸 clara i suficient sobre l’estat actual de les persones majors que viuen soles, con茅ixer les accions que s’estan duent a terme per a l’atenci贸 i la cura de les persones majors que viuen soles, proposar noves accions que permeten millorar la seua qualitat de vida i fomentar la participaci贸 ciutadana en la prevenci贸 de la soledat i en la promoci贸 de l’envelliment actiu, entre altres objectius.

La regidora de Gent Gran ha destacat la import脿ncia de la iniciativa del Tel猫fon de l’Esperan莽a amb la posada en marxa del projecte ‘Escoltant els majors’. “Sens dubte, un gran suport per a aquelles persones majors que se senten soles i en una situaci贸 d’a茂llament no desitjat i que suma i complementa l’atenci贸 a aquest col路lectiu”, ha recalcat. Amb aquest projecte, el Tel猫fon de l’Esperan莽a realitza un acompanyament terap猫utic basat en l’escolta activa i les respostes emp脿tiques, treballant per la millora de la salut i el benestar emocional de les persones majors amb l’objectiu d’empoderar-les.

Leave a Reply

Your email address will not be published.