fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gran incendi en un edifici de Benicàssim

Gran incendi en un edifici de Benicàssim

El foc havia obligat al desallotjament, per part de Policia Local i Guàrdia Civil, d’unes cinquanta persones, tots ells veïns de l’immoble on s’estava produint l’incendi.

A les 22.15 h de la nit del diumenge es va rebre un avís d’incendi en un edifici de vuit altures de la localitat de Benicàssim, a l’Avinguda Mohíno. Fins a la zona es van desplaçar dues dotacions del Parc de Plana Alta, pertanyent al Departament de Bombers de la Diputació de Castelló, que van treballar en l’extinció de l’incendi.

A l’arribada dels bombers, l’incendi es trobava totalment evolucionat i afectava un habitatge situat en el primer pis de l’edifici. El foc eixia per l’exterior de la façana. Per a procedir a l’extinció de l’incendi, s’ha realitzat per part dels bombers una doble intervenció: des de l’exterior de forma preventiva per a evitar la propagació vertical del foc per la façana, i des del mateix interior de l’habitatge afectat. La principal dificultat amb la qual es van trobar els Bombers va estar en la gran càrrega tèrmica que hi havia en l’habitatge quedant pràcticament afectada íntegrament. Els efectius de bombers van aconseguir evitar que el foc es propagara a altres habitatges del mateix immoble.

No va caldre lamentar cap ferit.  L’incendi es va donar per controlat a les 23 hores i per extingit a les 02:15 h. Una vegada controlat, els bombers van ventilar de fum la totalitat de l’immoble, planta a planta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.