fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gran incendi en un edifici de Benic脿ssim

Gran incendi en un edifici de Benic脿ssim

El foc havia obligat al desallotjament, per part de Policia Local i Gu脿rdia Civil, d’unes cinquanta persones, tots ells ve茂ns de l’immoble on s’estava produint l’incendi.

A les 22.15 h de la nit del diumenge es va rebre un av铆s d’incendi en un edifici de vuit altures de la localitat de Benic脿ssim, a l’Avinguda Moh铆no. Fins a la zona es van despla莽ar聽dues dotacions del Parc de Plana Alta, pertanyent al Departament de Bombers de la Diputaci贸 de Castell贸, que van treballar en l’extinci贸 de l’incendi.

A l’arribada dels bombers, l’incendi es trobava totalment evolucionat i afectava un habitatge situat en el primer pis de l’edifici. El foc eixia per l’exterior de la fa莽ana. Per a procedir a l’extinci贸 de l’incendi, s’ha realitzat per part dels bombers una doble intervenci贸: des de l’exterior de forma preventiva per a evitar la propagaci贸 vertical del foc per la fa莽ana, i des del mateix interior de l’habitatge afectat. La principal dificultat amb la qual es van trobar els Bombers va estar en la gran c脿rrega t猫rmica que hi havia en l’habitatge quedant pr脿cticament afectada 铆ntegrament. Els efectius de bombers van aconseguir evitar que el foc es propagara a altres habitatges del mateix immoble.

No va caldre lamentar cap ferit. 聽L’incendi es va donar per controlat a les 23 hores i per extingit a les 02:15 h. Una vegada controlat, els bombers van ventilar de fum la totalitat de l’immoble, planta a planta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.