fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gran incendi en una f脿brica d’Almassora

Gran incendi en una f脿brica d’Almassora

S’han cremat 1.800 metres quadrats de material.

El Consorci Provincial de Bombers de Castell贸 ha intervingut en un incendi ocorregut en una f脿brica de palets situada en la localitat d’Almassora.

L’av铆s de l’incendi s’ha rebut a les 21.30 h del dimecres i fins al lloc s’han despla莽at tres dotacions de Bombers del Parc de Plana Baixa, pertanyents al Consorci.

El foc afectava una zona de magatzematge exterior, repleta de piles de palets aix铆 com de fustes. Per a莽貌, els esfor莽os del Consorci s’han centrat a sufocar l’incendi i a impedir que este es propagara cap a l’interior de la f脿brica i cap a la vegetaci贸 del Riu Millars pr貌xima a la f脿brica.

El personal de l’empresa afectada ha col路laborat mitjan莽ant l’煤s d’un carret贸 elevador, retirant diverses piles de palets situades en l’exterior, creant una franja buidada. A莽貌 ha redu茂t el volum de material susceptible de cremar, i ha facilitat als Bombers l’acc茅s al focus de l’incendi.

Finalment, s’han vist afectats 1.800 metres quadrats de material situat en l’exterior de les instal路lacions, i els efectius del Consorci han impedit que es propagara cap a l’interior i cap a la zona de vegetaci贸. No hi ha hagut que lamentar danys personals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.