fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Greu incendi en un p脿rquing a Borriana

Greu incendi en un p脿rquing a Borriana

El succ茅s ha tingut lloc en el carrer Roberto Rosell贸 Gasch.

El Consorci Provincial de Bombers de Castell贸, dependent de la Diputaci贸, ha intervingut avui dijous en un incendi d’un p脿rquing subterrani a Borriana. El succ茅s ha tingut lloc en el carrer Roberto Rosell贸 Gasch d’esta localitat, quan s’ha iniciat un foc en el p脿rquing subterrani d’un edifici de cinc altures a les 11:55 hores del mat铆.

Fins al lloc dels fets s’han despla莽at dues dotacions de Bombers del Parc de Plana Baixa pertanyent al Consorci Provincial. A l’arribada dels Bombers, la Policia Local de Borriana ja havia procedit a donar l’ordre de desallotjament de l’edifici, per la qual cosa els ve茂ns que es trobaven en els seus habitatges en eixos moments ja havien eixit, a excepci贸 d’una persona amb mobilitat redu茂da. Els Bombers han determinat que era segur romandre en el seu habitatge pel qual han decidit el seu confinament com a mesura preventiva.

Posteriorment, els Bombers han accedit al p脿rquing subterrani, on han hagut d’utilitzar la c脿mera t猫rmica per a localitzar el punt on es trobava el foc, at茅s que el fum inundava l’aparcament i dificultava enormement la visibilitat. Una vegada localitzat el foc, han aconseguit donar per controlat l’incendi a les 13 h i a les 15 h ho han donat totalment per extingit. Els efectius de Bombers han ventilat tamb茅 tot el p脿rquing, i han realitzat una revisi贸 de tot l’aparcament aix铆 com de la totalitat de l’edifici.

Tots els ve茂ns han pogut tornar a les seues cases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.