fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Greu incendi en un pàrquing a Borriana

Greu incendi en un pàrquing a Borriana

El succés ha tingut lloc en el carrer Roberto Roselló Gasch.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló, dependent de la Diputació, ha intervingut avui dijous en un incendi d’un pàrquing subterrani a Borriana. El succés ha tingut lloc en el carrer Roberto Roselló Gasch d’esta localitat, quan s’ha iniciat un foc en el pàrquing subterrani d’un edifici de cinc altures a les 11:55 hores del matí.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues dotacions de Bombers del Parc de Plana Baixa pertanyent al Consorci Provincial. A l’arribada dels Bombers, la Policia Local de Borriana ja havia procedit a donar l’ordre de desallotjament de l’edifici, per la qual cosa els veïns que es trobaven en els seus habitatges en eixos moments ja havien eixit, a excepció d’una persona amb mobilitat reduïda. Els Bombers han determinat que era segur romandre en el seu habitatge pel qual han decidit el seu confinament com a mesura preventiva.

Posteriorment, els Bombers han accedit al pàrquing subterrani, on han hagut d’utilitzar la càmera tèrmica per a localitzar el punt on es trobava el foc, atés que el fum inundava l’aparcament i dificultava enormement la visibilitat. Una vegada localitzat el foc, han aconseguit donar per controlat l’incendi a les 13 h i a les 15 h ho han donat totalment per extingit. Els efectius de Bombers han ventilat també tot el pàrquing, i han realitzat una revisió de tot l’aparcament així com de la totalitat de l’edifici.

Tots els veïns han pogut tornar a les seues cases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.