fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Hotels i càmpings de Benicàssim se sumen a la campanya “La teua Mascota, La teua Responsabilitat”

Hotels i càmpings de Benicàssim se sumen a la campanya “La teua Mascota, La teua Responsabilitat”

La iniciativa pretén fer un pas més per a sensibilitzar i conscienciar sobre la responsabilitat que comporta viatjar amb mascota.

Després de l’inici de la campanya “La teua Mascota, La teua Responsabilitat”, l’Ajuntament de Benicàssim fa un pas més i trasllada la mateixa a hotels i càmpings.

La iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la responsabilitat que comporta tindre una mascota a casa, ha arribat a hotels i càmpings de Benicàssim que admeten animals de companyia. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha visitat al costat de la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, un dels hotels que recentment ofereix zona de terrassa i esplai caní en el seu establiment i ha explicat que “amb motiu del Dia Mundial del Gos, el passat 21 de juliol, vam iniciar l’acció en diferents punts del litoral com la platja Heliòpolis, Eurosol i Almadrava per a conscienciar de la responsabilitat que suposa tindre un animal a casa, així com l’obligació de mantindre els nostres carrers nets. Ha sigut tan bona l’acceptació que ara traslladem la campanya a hotels i càmpings que admeten mascotes perquè els visitants coneguen la iniciativa i contribuïsquen al manteniment dels espais públics i afavorisquen la convivència i un entorn net”.

Com recorda l’edil de Sanitat, Vanessa Batalla, “la iniciativa té com a objectiu principal conscienciar sobre la responsabilitat a l’hora de recollir els excrements i orines de les nostres mascotes, evitant deteriorar el mobiliari urbà i la imatge de la ciutat”. A més d’un fullet informatiu, la iniciativa inclou el repartiment d’un kit de neteja i higienitzant a més d’un imant recordatori.
Des del consistori recorden que els propietaris dels cans són els vertaders responsables de recollir els excrements i depositar-los dins d’una bossa de plàstic en un contenidor de fem, així com esbandir amb aigua els orines de les seues mascotes per a no deteriorar les vies públiques afectades. Com ha afegit Susana Marqués, “amb xicotets gestos fem grans passos per a mantindre net tot Benicàssim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.