fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Importants millores en el col路legi i l’institut de Morella

Importants millores en el col路legi i l’institut de Morella

La Conselleria d’Educaci贸 adjudica dues obres per millorar la casa conserge i l’Escola Llar del col路legi Mare de D茅u de Vallivana i realitzar importants actuacions en l’IES Els Ports. Dues empreses morellanes realitzaran les obres.

La Conselleria d’Educaci贸 ha adjudicat dues obres, amb un pressupost entre ambdues de m茅s de 100.000 euros, per a millorar diferents serveis del col路legi Mare de D茅u de Valllivana de Morella i per actuar tamb茅 a l’IES Els Ports. Aquests treballs comen莽aran en breu i es millorar脿 la casa conserge, l’Escola Llar i s’escometran diverses reparacions, tant en aquest centre com a l’IES Els Ports. Dues empreses morellanes seran les encarregades de realitzar aquests treballs.

El primer edil de la localitat, Rhams茅s Ripoll茅s, assenyala que “la Conselleria d’Educaci贸 ha at猫s les peticions de l’Ajuntament de Morella i els centres educatius i aix貌 茅s una molt bona not铆cia, especialment per al col路legi Mare de D茅u de Vallivana, centre on es segueix actuant per millorar les seves defici猫ncies”. Cal recordar que aquest immoble precisa d’intervencions per reparar els problemes estructurals que presenta i, per aix貌, l’any passat es van invertir 300.000 euros en nombroses reformes. A m茅s, el consistori morell脿 destina m茅s de 60.000 euros anuals al manteniment del centre i a la realitzaci贸 de millores. L’alcalde indica que “l’Ajuntament de Morella tamb茅 aprofitar脿 aquestes vacances escolars per fer diverses millores en tots dos centres educatius”.

Finalment, Rhams茅s Ripoll茅s ha volgut agrair la feina que han realitzat els directors del col路legi Mare de D茅u de Vallivana i l’IES Els Ports, Mari Carmen Conesa i Miquel Pas铆es, respectivament, que ara han deixat aquest lloc a Pilar Bell茅s i Francisco Monfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.