fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bombers de Castell贸 col路laboren en les labors d’extinci贸 en l’incendi de Beg铆s

<strong>Bombers de Castell贸 col路laboren en les labors d’extinci贸 en l’incendi de Beg铆s</strong>

Efectius municipals han realitzat labors de suport per a la protecci贸 de les poblacions de Tor脿s, Canales i Teresa

Efectius del Servei de Bombers municipals de Castell贸 estan col路laborant des d’ahir dimarts en les labors d’extinci贸 de l’incendi declarat a Beg铆s i fent treballs de suport per a la protecci贸 de les poblacions amena莽ades pel foc. En total, una desena d’efectius en cada torn estan desplegats des d’ahir, despr茅s de la sol路licitud de suport per part del Consorci Provincial de Bombers de Castell贸, i han sigut destinats a la protecci贸 per l’avan莽 del foc en les poblacions de Tor脿s, Canales i Teresa.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, es va despla莽ar en la nit d’ahir fins al Lloc de Comandament Avan莽at (PMA) despr茅s de la mobilitzaci贸 dels efectius municipals. Marco va agrair ‘in situ’ als efectius municipals per “tot el seu treball i col路laboraci贸 per a fer front a aquest devastador incendi” i va traslladar un missatge de suport a tots els ve茂ns i ve茂nes de les poblacions afectades. Aix铆 mateix, va fer extensible l’agra茂ment “a tots els efectius que estan treballant molt durament per a aplacar aquest incendi”.

Aix铆, des de la vesprada d’ahir es van desplegar 14 efectius del Servei de Bombers de l’Ajuntament de Castell贸, una autobomba rural pesada (BRP), una autobomba urbana lleugera (BUL), una autobomba nodrissa pesada (BNP) i un vehicle lleuger tot terreny. El regidor de l’脿rea de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies, Octavio Traver, ha destacat que el treball realitzat en un primer moment, al costat del Consorci Provincial de Bombers, es va centrar en la protecci贸 del municipi de Tor脿s.

En la nit del dimarts al dimecres, una altra desena d’efectius (i la mateixa dotaci贸 de vehicles) va col路laborar en la protecci贸 de les poblacions de Canales i de Teresa, municipi aquest on es van concentrar posteriorment els esfor莽os per a evitar que el foc entrara en el nucli urb脿. Des del mat铆 d’aquest dimecres, els efectius municipals continuen desplegats per a donar suport a les labors de refresc en el municipi de Teresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.