Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Incidències pel temporal de pluges a Gandia

Incidències pel temporal de pluges a Gandia

Van haver de mobilitzar-se els serveis d’emergència.

El temporal de pluges i les condicions meteorològiques adverses han provocat en les últimes hores més d’una incidència en el municipi de Gandia, les quals han requerit serveis d’emergències.

Entre tots els problemes ocasionats, destaca el fet que dues persones es quedessen atrapades en l’interior d’un local del carrer de Morvedre a causa de les inundacions.

També hi va haver una filtració d’aigua en un habitatge del carrer Sant Pere i dos locals del carrer Cibeles van ser afectats per l’entrada d’aigua també, provocant que en un d’ells es veiessen espurnes.Al carrer Alcoi també van inundar-se els baixos comercials, així com una terrassa d’un àtic, també afectada per la gran quantitat d’aigua acumulada.

Al carrer Mossèn Moragues, un habitatge va patir les conseqüències de les fortes precipitacions també, de manera que els serveis d’emergència van haver d’ocupar-se d’aigua que sortia d’un primer pis d’un habitatge de la zona, i que estava caient escales avall.

Finalment, tant la Policia Local com els bombers van haver de mobilitzar-se per controlar el nivell de l’aigua del riu Vernissa, el cabal del qual havia augmentat considerablement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.