fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Innovaci贸 Comercial convoca un concurs per a incentivar les compres de proximitat a Castell贸

Innovaci贸 Comercial convoca un concurs per a incentivar les compres de proximitat a Castell贸

Instal路la una gran bola nadalenca en la pla莽a Pescateria i obri un concurs fotogr脿fic amb el qual es pot guanyar una c脿mera r猫flex.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria d’Innovaci贸 Comercial, ha convocat un concurs fotogr脿fic en Instagram amb l’objectiu de promocionar les compres en el comer莽 local i de proximitat de la ciutat. El regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate, ha explicat que enguany la campanya nadalenca est脿 m茅s centrada que mai en la promoci贸 de les botigues locals per a ajudar a pal路liar els efectes negatius de la covid-19 i incentivar al fet que la ciutadania realitze les seues compres en els establiments locals. En aquest sentit, s’han organitzat diferents iniciatives sota el lema de la campanya nadalenca: La llum del Nadal 茅s la llum del comer莽 local. Fes els compres al xicotet comer莽; que no s’apague la llum.

Una d’elles 茅s la instal路laci贸 La llum del Nadal, que simula una gran bola roja nadalenca que pot ser travessada i que s’ha situat en la pla莽a de la Pescateria. “Hem apostat enguany per aquesta gran bola de Nadal com a element dinamitzador comercial del centre de la ciutat, un element que volem que siga un atractiu m茅s per a animar a ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 i de l’entorn a acostar-se al nostre centre i que contribuir脿 a incentivar les compres en els locals de la nostra ciutat”, ha explicat Donate. El regidor, no obstant aix貌, fa una crida per a realitzar les compres de manera escalonada per a evitar aglomeracions.

La instal路laci贸 d’aquesta bola nadalenca es completa amb un concurs fotogr脿fic d’Instagram convocat per a impulsar aquestes compres en el comer莽 de proximitat. Per a participar, cal pujar una foto en Instagram al costat d’aquesta instal路laci贸 mostrant les compres realitzades en el comer莽 local amb l’etiqueta #RegalemComer莽Local i seguir a @Ajuntcastello en Instagram. Les persones participants han de ser majors de 18 anys i nom茅s podran participar una vegada.

El concurs durar脿 fins al pr貌xim 6 de gener a les 23.59 hores. La persona guanyadora ser脿 triada comprovant que haja complit amb tots els requisits i seguint criteris art铆stics. El premi consisteix en una c脿mera r猫flex Nikon D5300. Les bases del concurs es poden consultar en la web municipal, en el link https://bit.ly/3r5NBfT

Leave a Reply

Your email address will not be published.