fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Interpreta Vilafamés oferirà als visitants una nova senyalització del nucli antic

Interpreta Vilafamés oferirà als visitants una nova senyalització del nucli antic

Interpreta Vilafamés és el nou projecte de senyalització que ha posat en marxa la regidoria de turisme de la localitat. L’edil Lluís Torlà ha explicat que ja s’estan col·locant els senyals que identifiquen els edificis, monuments i llocs més singulars de la localitat.

Torlà ha apuntat que s’invertiran al voltant de 8.000 euros en la col·locació de 18 panells informatius que contenen fotografies i una explicació en castellà, anglès i valencià. L’actuació compta amb un ajut de l’Agència Valenciana de Turisme.

La Roca Grossa, el castell, l’església, el palau municipal … són només alguns dels monuments que pot conèixer al visitant.

L’objectiu és que els turistes que arriben a Vilafamés puguin realitzar un recorregut monumental guiat seguint les indicacions dels senyals. El recorregut s’inicia a la Plaça de la Font. Des d’allà es pot visitar tot el traçat urbà. L’edil ha agraït la tasca de l’historiador i tècnic municipal, Xavier Allepuz, que ha estat l’encarregat de coordinar els continguts dels plafons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.