fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Greu intoxicaci贸 a Borriana

Greu intoxicaci贸 a Borriana

Els afectats segueixen ingressats en l’Hospital de la Plana.

Agents de la Policia Local de Borriana van haver de rescatar, durant el dia d’ahir, d’un local en obres a dos operaris de construcci贸 que es trobaven en greu perill.

La intervenci贸 es va desencadenar a les 20:45 hores quan des de la plataforma 112 Comunitat Valenciana, en la qual est脿 integrada la Policia Local, arribava un av铆s indicant que en un local del carrer Escorredor, dues persones s’havien intoxicat greument amb dissolvent industrial.

Una vegada en el local, els agents van accedir al mateix, trobant als ferits en el s貌l, en situaci贸 de semiinconsciencia i fins i tot sagnant per la boca. El local es trobava tancat i l’atmosfera era irrespirable, a causa de l’ocupaci贸 d’un potent dissolvent i la falta de ventilaci贸.

Els agents, davant la situaci贸 de greu perill i l’estat en qu猫 es trobaven els dos treballadors, van entrar en el local en apnea, procedint al rescat dels ferits per a traure’ls al carrer i que pogueren respirar.

Immediatament es va requerir l’assist猫ncia d’una unitat sanit脿ria SAMU que els va traslladar a l’Hospital de la Plana, a causa de la gravetat de l’afecci贸 en les vies respirat貌ries que havia provocat la subst脿ncia. Tal era la situaci贸 que els mateixos agents, malgrat la rapidesa amb la qual van intervenir, van haver de rebre assist猫ncia m猫dica a causa de la irritaci贸 en les vies respirat貌ries i cefalea provocada pel que sembla per l’exposici贸 als vapors del dissolvent.

En el lloc es va personar una dotaci贸 de la Gu脿rdia Civil, que ha assumit la recerca de l’accident, aix铆 com un equip de bombers del Consorci Provincial, a l’efecte de valorar la situaci贸 del lloc i descartar el perill per als ve茂ns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.