fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ja estan disponibles els cursos formatius oferits per la Xarxa de Jueries d’Espanya a Sagunt

Ja estan disponibles els cursos formatius oferits per la Xarxa de Jueries d’Espanya a Sagunt

Gràcies a estos cursos els guies oficials podran ampliar els seus coneixements sobre l’herència jueva que atresoren les ciutats de la Xarxa de Jueries d’Espanya.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt ha informat que ja estan disponibles els cursos de formació oferits per la Xarxa de Jueries d’Espanya, de la qual forma part la Jueria de Sagunt des de 2019.

Gràcies a estos cursos els guies oficials podran ampliar els seus coneixements sobre l’herència jueva que atresoren les ciutats de la Xarxa de Jueries d’Espanya i també sobre els costums, tradicions, valors, creences i, en general, la cosmovisió jueva.

Els quatre cursos oferits són ‘Coneixent la cultura jueva’, ‘La història jueva d’Espanya’, ‘Sefarad i sefardites d’ahir a hui’ i ‘La història jueva de Sagunt’. Cal destacar que cada curs té una duració aproximada de 30 hores.

En este sentit, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha assenyalat que «a poc a poc el sector s’especialitza en els productes turístics del municipi, i en este cas, en un producte turístic tan important com és el producte de jueries. La formació i l’especialització és realment important per a la creació de productes turístics de qualitat a la nostra ciutat».

Amb la realització de tots estos cursos, els guies obtindran el segell TRET, és a dir, el distintiu de qualitat de la Xarxa de Jueries d’Espanya per a la comercialització turística, i que distingix establiments i servicis turístics on el respecte per l’herència sefardita i la millor atenció estan garantits.

Des de la regidoria de Turisme asseguren que esta formació és una magnífica oportunitat per a continuar aprenent sobre tot el llegat històric que ens envolta i continuar descobrint l’herència jueva amb la qual comptem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.