fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

José Martí i Tania Baños assisteixen a l’eixida de la Marató BP Castelló i la 10K Facsa Castelló

José Martí i Tania Baños assisteixen a l’eixida de la Marató BP Castelló i la 10K Facsa Castelló

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada d’Esports, Tania Baños, han assistit aquest matí a l’eixida de la Marató BP Castelló, que arriba enguany a la seua desena edició amb el suport de la institució provincial, que és una de les principals patrocinadores de la prova juntament amb la 10K Facsa Castelló.

José Martí ha destacat el “prestigi” que està aconseguint any rere any una prova que converteix a la província de Castelló en referent esportiu a nivell nacional. Per a Martí, “apostar per l’esport és fer-lo per l’economia de la nostra província, perquè les sinergies que generen aquestes proves suposen sens dubte un gran benefici a nivell esportiu i turístic.

Marató BP Castelló té un dels circuits més ràpids d’Espanya, erigint-se com l’escenari propici perquè els participants, nacionals i internacionals, busquen batre els seus propis rècords.

La consecució de l’Etiqueta Bronze de la World Athletics s’ha convertit en un reclam per a un nombre cada vegada major d’atletes d’elit del més alt nivell. Aquest reconeixement, al costat del disseny d’un recorregut ràpid i còmode, fa de Marató BP Castelló una prova idònia per a l’obtenció de rècords i la millora de plusmarques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.