fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut Antoniana inicia les celebracions en honor a Sant Antoni a Vila-real

Joventut Antoniana inicia les celebracions en honor a Sant Antoni a Vila-real

L鈥檃ssociaci贸 tamb茅 enceta el per铆ode commemoratiu al centenari de la seva fundaci贸.

La Joventut Antoniana de Vila-real ha preparat m茅s d鈥檜na desena d鈥檃ctes per a les festes en honor a Sant Antoni de P脿dua. A m茅s a m茅s, enceten el que ser脿 un any ple d鈥檃ccions commemoratives amb motiu del centenari de la fundaci贸 de l鈥檃ssociaci贸.

Les celebracions comencen aquest diumenge dia 4 de juny a les 17.30 hores amb la tradicional visita als majors de la resid猫ncia d鈥橝lmassora de Santa Maria Rosa Molas, on gaudiran de diverses actuacions musicals. Posteriorment, dimecres; dijous i divendres tindran lloc les Eucaristies (presidides pel fra Antonio Valderrama) i els tres dies de Tr铆duum, sent tamb茅 el divendres dia 9 de 16.00 a 19.00 hores l鈥檈xposici贸 del Sant铆ssim i els torns de vetlla. Per la nit, a les 23.00 hores, tindr脿 lloc la vig铆lia a c脿rrec dels pares Lu铆s Enrique Arrieta i Pedro Bot铆a, tots dos procedents del convent de Sant Antoni d鈥櫭vila i membres de las Pastoral Juvenil Vocacional Franciscana. El dissabte 10 a les 20.00 hores a la parr貌quia es realitzar脿 una xerrada formativa sota el t铆tol: Acci贸 social i franciscans laics i que impartir脿 el fra Miguel 脕ngel Escribano, francisc脿 de la Prov铆ncia Franciscana de la Immaculada Concepci贸, Doctor en Dret Can貌nic i Director de l鈥橧nstitut Teol貌gic de Murcia.

Les principals novetats d鈥檈nguany venen marcades pel tamb茅 centenari del patronat de Sant Pasqual. Per aquest motiu, el diumenge dia 11, dia de la festa gran de l鈥檃ssociaci贸 i despr茅s de la Eucaristia Solemne, la process贸 recorrer脿 els carrers Betx铆, Tremedal, Sant Antoni, Comte Albay, pla莽a de la Vila, pla莽a Major, Major Sant Jaume, Raval de Sant Pasqual, pla莽a de Sant Pasqual per貌 finalitzar脿 a la Bas铆lica de Sant Pasqual, on la imatge de Sant Antoni romandr脿 un dia junt a la de Sant Pasqual. Una vegada a la bas铆lica, i despr茅s d鈥檜n xicotet temps d鈥檕raci贸 que evocar脿 l鈥檈sperit francisc脿 d鈥檃mbdues imatges, es llegiran les butlletes. I el dilluns 12 a les 20.00 hores es celebrar脿 una altra process贸 amb la qual la imatge de Sant Antoni es retornar脿 des de la Bas铆lica de Sant Pasqual fins la seva seu habitual a la parr貌quia de Sant Francesc.

La recta final de les celebracions d鈥檃questes festes de juny arrancar脿 el dimarts dia 13 amb la celebraci贸 de la festivitat de Sant Antoni de P脿dua. A les 19.30 hores tindr脿 lloc la benedicci贸 i posterior repartiment dels panets aix铆 com la vestici贸 de medalles dels nous antonians. Finalment, dimecres 14 a les 19.30 hores el pare i director de l鈥檈ntitat, Gerardo Sarapura, oficiar脿 la missa pels difunts i, per 煤ltim, s鈥檃torgaran els obsequis als guardonats amb les butlletes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.