fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut de Benicarl贸 impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

Joventut de Benicarl贸 impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

La campanya porta per nom 芦El teu projecte de vida禄 i pret茅n ajudar i assessorar la joventut en la seua integraci贸 en la societat. S’han programat accions trimestrals per a difondre els serveis de formaci贸, orientaci贸 i assessorament que ofereix la Regidoria de Joventut.

El regidor de Joventut, Fernando Jovan铆, ha presentat una campanya anual de la Regidoria pensada per a acompanyar i empoderar els joves en el seu cam铆 cap a la integraci贸 en la societat. 芦Avui en dia els joves tenen molts problemes a l’hora d’incorporar-se a la vida adulta禄, ha dit el regidor. 芦L’habitatge, la fiscalitat o el treball s贸n nom茅s alguns exemples dels problemes que tenen per a integrar-se, i per aix貌, des de la Regidoria, volem acompanyar-los, per tal que puguen superar tots els handicaps i dificultats que s’aniran trobant al llarg del cam铆禄.

La campanya, que es difondr脿 en les diferents trobades organitzades per a p煤blic juvenil, com la Fira Formativa o la Fira de la Joventut, pret茅n que els joves exprimisquen tot el seu potencial a l’hora de planificar el futur, i per aix貌 posa a la seua disposici贸 tots els serveis de formaci贸 i assessorament per a orientar-los i motivar-los en la presa de decisions que marcaran el seu futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.