fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut presenta una completa oferta formativa per a l’煤ltim trimestre de l’any a Borriana

Joventut presenta una completa oferta formativa per a l’煤ltim trimestre de l’any a Borriana

Els cursos de Monitor de temps lliure o de menjador escolar comen莽aran a la fi d’octubre mentre que els de coneixements del valenci脿 s’iniciaran a principis de mes.

La regidoria de Joventut ha fet p煤blica l’oferta de cursos de formaci贸 que s’inicien amb l’arribada del nou curs i el mes d’octubre i que suposa una gran varietat quant a les mat猫ries i continguts que podran cursar-se tant durant l’煤ltim trimestre de l’any com durant els primers mesos de 2018. D’entre els diferents cursos, destaca una vegada m茅s el que va destinat a aquelles persones que desitgen posseir el t铆tol de Monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, que des de fa anys ofereix el Casal Jove i que “sempre ha tingut una gran acceptaci贸 per part de la gent de Borriana a causa de la bona reputaci贸 amb la qual explica dins de la nostra oferta formativa”, tal com ha destacat l’edil de l’脿rea, Llu茂sa Monferrer. La formaci贸 consta de 310 hores entre les 150 hores lectives i les 160 de pr脿ctiques que realitzen les persones inscrites i que equival a la Certificaci贸 Professional de Dinamitzaci贸 d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. El curs comen莽ar脿 a impartir-se a partir del 21 d’octubre i s’allargar脿 fins al 26 de maig del pr貌xim any, ja que les sessions s’impartiran dues vegades a la setmana, dimarts i dijous en horari de 16:30 hores a 20:30 hores. Pel que a Formaci贸 Permanent respecta, a partir del 4 de novembre tindr脿 lloc el Curs de Menjador en Centres d’Ensenyament, a trav茅s de Recursos Psicopedag貌gics del Monitor/a. Constar脿 d’una durada total de 32 hores que es repartiran en sis sessions a celebrar cada dissabte entre les 09:00 i les 14:00 hores.

A m茅s, des de Joventut tamb茅 s’ofereix l’apartat d’Educaci贸 No Formal, el curs de Preparaci贸 per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valenci脿 en els graus Mitj脿 i Superior. Dins de cada grau s’establiran dos grups. En el Grau Mitj脿 el grup A rebr脿 la preparaci贸 els dilluns de 19:00 a 20:30 hores, mentre que el grup B ho far脿 els dimecres entre les 10:00 i les 11:30 hores. Per al Superior, els horaris seran dimecres de 19:00 a 20:30 hores i divendres de 10:00 a 11:30 hores, per a “oferir tant els horaris matinals com a vespertins, i aix铆 facilitar que tothom puga inscriure’s per a obtenir els t铆tols de la prova de la JQCV” com s’ha indicat des de la regidoria.

Un any m茅s, tamb茅 s’ofereix el curs de 30 hores de Llenguatge de Signes, que tindr脿 lloc els dissabtes de 09:30 a 14:30 hores. Impartit per FESORD, el Nivell A.1.1 ho far脿 al novembre i desembre, mentre que el Nivell A.1.2 rebr脿 el curs durant els mesos de gener i febrer de 2018. I a m茅s, del Taller d’Escacs que tindr脿 lloc els dissabtes del mes d’octubre d’onze a dotze hores i el de Manipulador d’Aliments que s’impartir脿 durant tres hores el 25 de setembre entre les 17:00 i les 20:00 hores, la novetat enguany est脿 en els Tallers Tecnol貌gics tant per a joves com a adults. La formaci贸 “Crea la teua pr貌pia Web o Blog amb wordpress” ser脿 impartida per Gamesonomy els dilluns del mes de novembre entre les 18:30 i les 20:30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.