fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Judit Pesudo Martínez i Ana Giménez Domingo triades com a noves Reines Falleres de Borriana

Judit Pesudo Martínez i Ana Giménez Domingo triades com a noves Reines Falleres de Borriana

El Saló de Plens Municipal ha tornat a quedar-se xicotet en l’acte d’Elecció on, després de la votació, l’alcaldessa Maria Josep Safont ha informat directament a les dues joves elegides.

Judit Pesudo Martínez ja és la nova Reina Fallera de Borriana per al pròxim exercici del 2018. Igual que Ana Giménez Domingo que ha sigut triada com a Reina Fallera Infantil de la ciutat. Després de dues setmanes de nervis i incertesa amb fins a tres joves presentant les seues candidatures a Reina Fallera i tres més que ho han fet per a representar a la ciutat com a Reina Fallera Infantil, els dubtes s’han esvaït definitivament quan l’alcaldessa de Borriana Maria Josep Safont ha despenjat el telèfon en la bancada presidencial del Saló de Plens per a fer saber primer a Ana que era la nova Reina Fallera Infantil de Borriana, i pocs segons després que Judit Pesudo havia sigut triada per les comissions falleres com la màxima representant de les festes josefines del 2018.

Quan encara faltaven prou minuts per a les set de la vesprada, tant els exteriors, com més tard, l’interior de l’Ajuntament de Borriana s’ha convertit en un formiguer de gent, la gran majoria d’ells amics i familiars de les candidates, i pràcticament tots i totes membres d’alguna de les 19 comissions falleres de Borriana. Es podien notar els nervis, i totes les persones assistents a l’acte de l’Elecció tenien la seua particular travessa sobre qui serien les dues afortunades triades com a noves Reines Falleres. Després de la cerimoniosa votació per part dels presidents i presidentes de cadascuna de les dinou Falles de la ciutat, la presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont rebien el sobre amb el resultat de les votacions realitzades. Tan sols quedava despenjar el telèfon per a comunicar a les triades el seu nou càrrec de Reines Falleres de Borriana. Com ja és habitual, la simple pronunciació del nom triat per part de Safont, ha fet que la cridòria i l’alegria dels i les més properes a cadascuna de les dues joves triades es desbordara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.