fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La 10K Ciutat de Borriana suma este diumenge una prova de 5 km

La 10K Ciutat de Borriana suma este diumenge una prova de 5 km

Les proves tindran lloc a partir de les 10.00 hores i recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha volgut recordar que «este diumenge arriba una altra de les cites més participatives dins del calendari de carreres populars que vivim cada any a la nostra ciutat, amb la celebració de la 10K Ciutat de Borriana, que en esta ocasió tindrà com a gran novetat la disputa d’una altra competició atlètica, com és la 5K que enguany s’ha volgut sumar a la convocatòria per a fer més cridanera i participativa la jornada». Tal com han indicat des del Servei Municipal d’Esports que organitza la prova al costat del suport de Evasionrunning, «de moment són ja prop de 300 les persones que s’han inscrit en alguna de les dues proves, així que animem als i les afeccionades al running al fet que també prenguen part en este diumenge esportiu, i que ho facen abans del pròxim dijous quan es donarà per tancat el període per a la inscripció».

Serà a partir de les 10.00 del matí quan tant corredors com corredores inicien la prova just en la Plaça Major, on tradicionalment es col·loquen tant la línia de meta com la d’eixida. Després de recórrer els carrers de la ciutat, els i les participants de la prova s’endinsaran en el Clot de la Mare de Déu per a gaudir d’un dels millors paratges naturals en molts quilòmetres a la redona. I després de passar al costat del mar, tornaran cap a la ciutat per a encarar aqueixa recta final en El Pla i el carrer Major que acabarà definint als i les millors en cada prova. Tal com han informat des del SME, «les inscripcions poden continuar realitzant-se a través d’evasionrunningcastellon.com, en una prova que també s’engloba dins del circuit de la Diputació».

A més, també han volgut recordar que el preu de la inscripció inclou els diferents avituallaments durant la prova, l’assistència sanitària durant el transcurs i en la meta, dutxa i massatges en les zones habilitades, la borsa del corredor així com l’assegurança d’accidents contractada per l’organització i el servei de massatge i guarda-roba en la meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.