fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La bebeteca de Nules acaba esta setmana amb una gran acceptaci贸

La bebeteca de Nules acaba esta setmana amb una gran acceptaci贸

Es tanca dijous i en ella han participat xiquets i xiquetes d’entre 8 i 34 mesos.

L’Ajuntament de Nules ha ofert en els mesos de novembre, desembre i gener un servei de Bebeteca en les instal路lacions de la Biblioteca Municipal “Jos茅 Vicente Felip Monlle贸”. La bebeteca ha comptat amb una gran acceptaci贸 i en la mateixa s’han inscrit quinze xiquets i xiquetes d’entre 8 i 34 mesos, cal destacar que l’煤ltima sessi贸 tindr脿 lloc este dijous.

Des de la regidoria de Biblioteca es destaca que “l’objectiu 茅s estimular aquells punts que es troben en la base d’un bon lector, treballant en el desenvolupament dels m茅s menuts des dels primers anys mitjan莽ant can莽ons, contes, exercicis de percussi贸, t猫cniques de relaxaci贸 o musico ter脿pia. El que volem 茅s apropar la literatura als m茅s menuts i convertir la biblioteca en un espai actiu de foment de la lectura m茅s enll脿 del servei de pr茅stec i assessorament lector”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Les sessions tenen una durada d’una hora i van dirigides a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que deuen anar acompanyats d’una persona adulta autoritzada.

Amb estes sessions es pret茅n despertar l’inter茅s per la lectura des dels primers anys; aportar ferramentes als pares per a estimular l’inter茅s dels xiquets i xiquetes per la lectura; desenvolupar la sensibilitat musical; apropar els diferents ritmes musicals; augmentar la comprensi贸 verbal; alimentar la curiositat i la fantasia; iniciar en el coneixement i reconeixement de s铆mbols b脿sics de colors, formes, lletres o sons; associar l’oci a la lectura; crear un espai de socialitzaci贸 entre fam铆lies; refor莽ar el desenvolupament psicomotors; ensenyament de t猫cniques de relaxaci贸; o crear un vincle emocional amb la biblioteca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.