fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La biblioteca d’Onda amplia el seu horari per ajudar als estudiants en els seus exàmens

La biblioteca d’Onda amplia el seu horari per  ajudar als estudiants en els seus exàmens

Del 9 de maig al 8 de juliol, l’Ajuntament obrirà la instal·lació municipal durant més hores perquè els alumnes onders tinguen la comoditat i concentració adequada per afrontar esta època d’exàmens.

A partir d’este dilluns, la biblioteca municipal d’Onda tindrà un horari especial d’exàmens de fi de curs. La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha explicat que “els alumnes onders podran preparar els seus exàmens i aprofitar al màxim la instal·lació municipal, beneficiant-se d’un horari més ampli i de forma ininterrompuda”.

Així doncs, la biblioteca municipal obrirà del 9 de maig al 8 de juliol en horari de dilluns a dijous de 8.00 a 0.00 hores de la nit i els divendres de 8.00 a 21.00 hores de forma ininterrompuda. Els caps de setmana també romandrà oberta. Concretament, els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i els diumenges de 16.00 hores a 20.30 hores.

“L’equip de govern d’Onda continua apostant per l’educació i la formació dels joves onders”, ha assegurat Ribes, qui considera “necessari oferir les instal·lacions de la biblioteca amb un horari ampliat perquè els alumnes tinguen la comoditat i concentració adequada per afrontar aquesta època d’exàmens tan exigent i amb l’esperança que obtinguen els millors resultats acadèmics possibles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.