fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarl贸 torna a obrir per a l’estudi

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarl贸 torna a obrir per a l’estudi

Estar脿 oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores. 脡s necessari agafar cita pr猫via per tel猫fon o per correu electr貌nic, tant per a reservar espai per a estudiar com per al servei de pr茅stec i devoluci贸 de llibres.

A partir d’avui, la Biblioteca Manel Garcia Grau es torna a obrir per a l’estudi de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores, amb un aforament m脿xim de 30 persones, entre les persones usu脿ries i el personal del servei i de neteja. 脷nicament es tancar脿 de 14.00 a 15.00 hores per a netejar i desinfectar la instal路laci贸.

Una altra de les novetats 茅s l’horari per al servei de pr茅stec i devoluci贸 de llibres, que passa a ser de 9.00 a 15.00 hores. Els llibres tornats a la biblioteca es mantindran en un per铆ode de quarantena de 3 dies.

Per a reservar espai per a estudiar, per al servei de pr茅stec i devoluci贸 de llibres i per a la zona infantil 茅s necessari agafar cita pr猫via al tel猫fon 964 47 56 60 o al correu electr貌nic correu.biblioteca@ajuntamentdebenicarlo.org.

En les zones amb taules per a consulta o estudi i en les sales juvenils es podran posar dos persones per cada taula gran. Es posaran n煤meros que correspondran amb el de la cita pr猫via i quan la persona que ha utilitzat la taula la deixe es tindr脿 que desinfectar la zona, si no es pot fer la desinfecci贸 el lloc quedar脿 inutilitzat fins que es realitze la desinfecci贸.

Per la seua part, la zona infantil estar脿 situada en la zona de premsa, i es podr脿 ubicar un xiquet i un acompanyant per taula. Tamb茅 es desinfectar脿 l’espai una vegada la persona que l’ha utilitzat el deixe.

Per la seua part, continuar脿 tancat al p煤blic el fons bibliogr脿fic i documental, la zona de premsa, les sales infantils, la zona d’ordinadors p煤blics i la sala d’investigaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.