fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Biblioteca Municipal de Borriana inicia l’any amb la renovaci贸 total del seu espai infantil i inform脿tic

La Biblioteca Municipal de Borriana inicia l’any amb la renovaci贸 total del seu espai infantil i inform脿tic

Ja el passat any es va iniciar la renovaci贸 despr茅s de la sol路licitud ciutadana en els Pressupostos Participatius, i ara s’ha completat amb nou mobiliari, material inform脿tic per a usuaris i nous volums.

La Biblioteca Municipal de Borriana continua un any m茅s entre les millor valorades pels 铆ndexs que cada any repassen el pr茅stec de llibres, la qualitat del servei o la satisfacci贸 d’usuaris i usu脿ries respecte al treball que en ella es realitza. I per aix貌, en els dos 煤ltims anys la regidoria de Cultura, encarregada de la gesti贸 del servei, i la de Noves Tecnologies han anat implementant diferents millores perqu猫 els 25 anys d’hist貌ria de l’entitat que es van complir en 2016 puguen seguir ampliant-se millorant les dotacions i prestacions de la Biblioteca Municipal. I en este cas, ha sigut l’espai que especialment est脿 dissenyat per al p煤blic infantil el que s’ha renovat pr脿cticament per complet. Si durant el passat any els vots de la ciutadania en la campanya de Pressupostos Participatius van fer possible una primera renovaci贸 del mobiliari amb l’adquisici贸 de taules, cadires i mobles especialment dissenyats per a un espai com el de la Biblioteca Infantil, ara el proc茅s de millora s’ha completat amb la renovaci贸 d’altres 脿mbits del servei. Aix铆, en la mateixa zona infantil s’ha redecorat tot l’espai amb la col路locaci贸 d’il路lustracions de vinil en les parets, a m茅s d’acabar amb la reposici贸 del mobiliari com a cadires i taules adaptades als m茅s xicotets i xicotetes, i tamb茅 l’adquisici贸 de prestatgeries per a la col路locaci贸 de volums. A m茅s, tamb茅 s’ha adquirit una nova col路lecci贸 i s’ha habilitat un espai per als c貌mics.

Tal com ha assenyalat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “cada any rebem els informes del treball que es realitza en la Biblioteca Municipal, i despr茅s de veure que els resultats s贸n cada vegada millors, la nostra obligaci贸 茅s seguir dotant al servei de les millors prestacions, per a莽貌 renovem i ampliem constantment tant la col路lecci贸 de llibres de pr茅stec de la Biblioteca, com tamb茅 altres camps com el de les pel路l铆cules en DVD que en esta ocasi贸, tamb茅 s’han ampliat”.

En el que al mobiliari inform脿tic *respecta, el regidor de Noves Tecnologies, Cristofer Del Moral, ha explicat que “ja durant 2016 vam renovar els aparells inform脿tics que utilitzen els treballadors i treballadores de la Biblioteca, i ara 茅s una satisfacci贸 comen莽ar el nou any, tamb茅 amb la renovaci贸 de fins a 4 equips complets que componen la zona d’inform脿tica per als usuaris i usu脿ries de la Biblioteca”. Aix铆, en tan sols l’煤ltim any i mig, la Biblioteca Municipal de Borriana ha vist com el consistori eleva els seus esfor莽os per a seguir ampliant les dotacions i millorant un servei que com han destacat Granel i Del Moral “茅s un dels m茅s demandats i utilitzats pels ve茂ns i ve茂nes de Borriana, per la qual cosa creiem que este tipus de renovacions tant de mobiliari, com de volums i aparells inform脿tics era m茅s que necessari per a la Biblioteca i esperem que fa莽a que l’aflu猫ncia d’usuaris i usu脿ries seguisca creixent en 2018”.

La mateixa Biblioteca ha volgut repassar les dades d’inversions i noves dotacions incorporades durant els 煤ltims dotze mesos del servei. Aix铆, per a la sala infantil s’han adquirit 5 taules i 36 cadires, aix铆 com les noves prestatgeries i bucs per a la col路locaci贸 de contes, amb un cost total de 10.000 euros. Altres 2.500 euros s’han destinat a la decoraci贸 liter脿ria de la mateixa zona infantil. La xifra de nous volums adquirits ascendeix a 1.700 nous llibres, als quals cal sumar 900 exemplars sols per a xiquets i xiquetes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.