fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La brigada d’ocupació social de l’Alcora escomet millores al voltant del paratge de Sant Vicent

La brigada d’ocupació social de l’Alcora escomet millores al voltant del paratge de Sant Vicent

Estan arreglant el carrer camí Partida Sant Vicent i duran a terme tasques de condicionament a la zona dels paellers del paratge.

Els treballadors i treballadores de la segona brigada d’ocupació social de 2018 de l’Ajuntament de l’Alcora estan duent a terme diferents millores al voltant del paratge de Sant Vicent.

D’una banda, estan arreglant el carrer camí Partida Sant Vicent, donant així continuïtat al projecte iniciat per la primera brigada d’ocupació. Entre altres treballs, s’ha formigonat la vorera i s’ha construït un mur per tal d’evitar la caiguda de pedres i terra de la muntanya al camí. Per embellir-ho, s’està revestint amb pisa de pedra.

En finalitzar este projecte, la brigada durà a terme tasques de condicionament a la zona de paellers, una de les més concorregudes del paratge, amb la finalitat de reparar els desperfectes existents.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Ocupació, Núria Sánchez, han visitat als treballadors de la brigada i han destacat la importància d’executar millores al paratge de Sant Vicent “un dels més preuats i freqüentats pels alcorins i visitants” i el seu entorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.