fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La brigada municipal de Peníscola realitza diverses obres de millora i adequació del col·legi per a la reobertura

La brigada municipal de Peníscola realitza diverses obres de millora i adequació del col·legi per a la reobertura

Les regidories d’Educació i Serveis coordinen les tasques de millora en el CEIP Jaime Sanz a petició de la direcció del centre.

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola, de manera coordinada amb les àrees de Serveis i Educació, està treballant en les tasques de millora de les instal·lacions del CEIP Jaime Sanz.

Els treballs van començar a mitjan d’este mes i està previst l’acabament al llarg d’esta setmana. Aquestes accions responen a la petició de la Direcció del centre escolar per adaptar totes les instal·lacions a les noves mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries.

Una de les accions principals és la millora de la zona de cuina, on s’han adequat les canalitzacions, s’ha reparat el paviment i s’han adequat els sistemes de ventilació com, per exemple, les reixetes. A més, amb la finalitat de garantir els espais en el seu interior, s’ha dut a terme una redistribució del mobiliari.

D’altra banda, les tasques realitzades als patis han consistit en l’eliminació dels elements de formigó no imprescindibles així com de la tanca metàl·lica que dividia el pati de la zona esportiva. Referent a treballs d’embelliment, s’ha escatat i pintat la tanca de colors que divideix les pistes del pati.

El personal de la Brigada Municipal s’ha encarregat, també, de la substitució de les antigues papereres per unes d’acer inoxidable, així com de l’adequació de la zona d’Educació Infantil i en les accions de millora del paviment de la zona exterior del recinte.

Durant esta setmana es retiraran els bancs i s’executaran les tasques de millora del corredor que dóna accés a la zona de menjador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.