fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La cala Retor d’Orpesa, primera platja de la Comunitat Valenciana ‘Sense fum’

La cala Retor d’Orpesa, primera platja de la Comunitat Valenciana ‘Sense fum’

Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Orpesa s’ha decidit instal路lar en el municipi la primera platja ‘Sense fum’, un espai en el qual es recomana no fumar. Cala Retor es converteix aix铆 en la primera platja de la Comunitat Valenciana en la qual es pot gaudir d’un entorn lliure de fums.

Es tracta d’una iniciativa no sancionadora, sin贸 divulgativa, que persegueix la promoci贸 d’h脿bits saludables, perqu猫 cada vegada s贸n m茅s les persones interessades a gaudir de zones on es fomente el respecte cap al medi ambient. I 茅s que amb la creaci贸 d’esta platja ‘Sense fum’, a m茅s de construir h脿bits saludables i millorar la imatge de les platges del municipi, un dels objectius 茅s cuidar del medi ambient, ja que cada burilla que es deposita en l’arena pot contaminar fins a 50 litres d’aigua, provocant danys tant en els fons marins com en les esp猫cies que l’habiten.

El regidor encarregat de l’脿rea, Jordi Llopis, espera “que esta iniciativa siga reeixida i poder implementar-la en la resta de platges del nostre municipi, donant-li aix铆 una major qualitat de la qual ja tenen”. Per part seua, l’alcaldessa, Mar铆a Jim茅nez, ha afegit que s’assega “molt contenta i orgullosa a l’茅sser el nostre municipi el primer de tota la Comunitat”. “Ser els primers a tindre una platja sense fum amb el benefici que tindr脿 per al medi ambient i per a la nostra platja 茅s tot un orgull”, ha destacat la primera edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.