fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Cambra Agr脿ria de Nules albergar脿 nous serveis per al municipi

La Cambra Agr脿ria de Nules albergar脿 nous serveis per al municipi

L’obra 茅s una de les principals inversions que es faran en esta legislatura i una demanda del poble.

La Cambra Agr脿ria de Nules compta amb una imatge totalment renovada, este edifici emblem脿tic per als ve茂ns i les ve茂nes de la localitat ha sigut reformat i albergar脿 nous serveis per a la ciutadania.

L’acte d’inauguraci贸 ha reunit a representants del m贸n empresarial i del sector agrari de la prov铆ncia de Castell贸, a m茅s de les autoritats locals i diferents associacions i entitats i ha estat presidit per Alcalde de Nules, David Garc铆a; el regidor de Desenvolupament Local i d’Agricultura, C茅sar Esta帽ol; i de l’arquitecte del projecte, Albert Prior, tots ells han explicat als presents les actuacions realitzades en este edifici i els nous serveis que prestar脿.

Esta actuaci贸 茅s una de les principals inversions que es faran a Nules este any amb un import aproximat de 500.000 euros i l’empresa adjudicat脿ria que ha realitzat els treballs 茅s Aglomerados Los Serranos S.A.U.

“Estem molt contents perqu猫 esta obra siga una realitat, hem recuperat un immoble hist貌ric que es trobava molt deteriorat i al que li donarem un important 煤s. A m茅s hem fet realitat una de les apostes m茅s importants d’este equip de govern, i complim amb una de les actuacions contemplades en el programa de govern per a esta legislatura, i el m茅s important 茅s que donarem resposta a una de les demandes del poble de Nules”, comenta l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

Aix铆 doncs, la primera planta est脿 destinada principalment a l’emprenedoria, a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL) i al comer莽, l’ADL es traslladar脿 a esta planta que contar脿 a m茅s amb una sala de formaci贸 i s’ubicar脿, entre altres, l’Antena Local de la Cambra de Comer莽 de Castell贸 i el Focus d’Empreses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.