fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La campanya Castell贸+Sostenible organitza una jornada familiar sobre ecodiseny en el Pinar

La campanya Castell贸+Sostenible organitza una jornada familiar sobre ecodiseny en el Pinar

La regidora Sara Us贸 explica que l’objectiu 茅s fomentar la pr脿ctica d’h脿bits respectuosos amb el medi ambient.

La tercera sessi贸 de la campanya Castell贸+Sostenible, que organitza durant tot l’any la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castell贸, es trasllada aquest dissabte 26 de mar莽 al Parc del Pinar. D’11 a 14 hores es realitzaran jocs i tallers centrats en l’ecodiseny per a explicar, des d’un punt de vista did脿ctic, el cicle de vida dels productes i la import脿ncia de reduir, reutilitzar i reciclar materials per a garantir la protecci贸 del medi ambient.

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸, ha explicat que la campanya Castell贸+Sostenible va dirigida al p煤blic familiar i t茅 com a objectiu “fomentar h脿bits respectuosos amb el medi ambient des d’una doble perspectiva, l煤dica i did脿ctica, a trav茅s de tallers pr脿ctics, jocs educatius i una zona did脿ctica”.

Castell贸+Sostenible consta de 12 sessions, una al mes, distribu茂des en diverses tem脿tiques relacionades amb la protecci贸 del medi ambient que permetran treballar conceptes com el cicle integral de l’aigua, el reciclat o la mobilitat sostenible per貌 tamb茅 uns altres menys habituals en aquest tipus de campanyes dirigides a p煤blic infantil com la petjada de carboni, la protecci贸 dunar, els productes de quil貌metre zero, la flora aut貌ctona, etc猫tera.

Totes les jornades s’estructuren entorn de tres blocs: un aula did脿ctica on es projectar脿 un v铆deo o es faran xarrades sobre el concepte a treballar; una zona de jocs, en la qual es pret茅n plasmar de forma did脿ctica all貌 que s’ha mostrat en la part te貌rica i, finalment, una zona de tallers on materialitzaran el seu propi projecte sostenible.

La campanya, desenvolupada per l’empresa especialitzada en sostenibilitat ambiental Objectiu Zero, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell贸 i les seg眉ents entitats: Cuinatur, Bricomart, Facsa Camping Torre la Sal 2, Voramar, el3ments, Art Tere, Maquiver, Su Taxi, BiciMensajer铆a CS, Serigift i Pammene. Sara Us贸 ha agra茂t a tots ells “el suport a una iniciativa que pret茅n ajudar a consolidar una programaci贸 d’educaci贸 ambiental cont铆nua que ens ajude a aconseguir una ciutat m茅s sostenible”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.