fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya d’incidències en partides rurals a Vila-real ‘pentina’ el terme i se salda amb mig centenar d’avisos i 47 tanques de zona inundable

La campanya d’incidències en partides rurals a Vila-real ‘pentina’ el terme i se salda amb mig centenar d’avisos i 47 tanques de zona inundable

La campanya d’incidències de seguretat viària en les zones rurals del terme, realitzada per primera vegada per la Unitat Rural de la Policia Local, ha permés detectar 56 punts a millorar, a més de col·locar o reposar 47 tanques específiques en les zones inundables.

Els agents s’han desplegat per totes les partides rurals, intensificant el control d’aquelles qüestions que poden afectar a la seguretat, com pot ser la vegetació que impedisca la visibilitat o senyals de trànsit deteriorades, a més de l’estat del ferm.

“La Unitat Rural ha pentinat tot el terme per comprovar l’estat dels nostres camins i barrancs i millorar la seguretat en les zones inundables mitjançant la col·locació de tanques específiques, amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic. S’ha fet un treball exhaustiu i minuciós, que redundarà en la millora de la seguretat dels conductors”, valora el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. Les anomalies detectades van des de cunetes en mal estat a senyals de trànsit trencades o deteriorades, plantes que envaeixen la calçada i dificulten la visibilitat o asfalt en mal estat. Totes les incidències s’han comunicat als Serveis Públics Vila-real, amb caràcter d’urgent o no urgent, per a la seua reparació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.