fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya ‘Eliminant barreres’ se salda amb 79 denúncies a Vila-real

La campanya ‘Eliminant barreres’ se salda amb 79 denúncies a Vila-real

La Policia Local intensifica la vigilància sobre els obstacles que dificulten el pas de persones amb mobilitat reduïda i multa 22 persones més que el 2016, a les quals se sumen les quatre retirades de vehicles per la grua que impedien la circulació

La campanya Eliminant barreres ha finalitzat l’edició número 12 amb 79 denúncies, 22 més que el 2016. La Unitat de Trànsit de la Policia Local (Unidipol) ha intensificat la vigilància, entre els dies 6 i 19 de febrer, sobre els obstacles que dificulten el pas de persones amb mobilitat reduïda i s’ha vist obligada a retirar un total de quatre vehicles mal estacionats.

Concretament, de les 79 multes, 14 s’han interposat per ocupar rampes de discapacitats, 18 per obstruir passos de vianants, 44 per entorpir el pas en zones per als vianants i voreres i tres per fer-ho en reserves de discapacitats. Així mateix, els agents han sol·licitat els serveis de la grua per a retirar quatre vehicles mal estacionats, un d’ells en rampa de discapacitats, un altre en reserva especial i dos a zones per als vianants.
Es tracta de xifres que contrasten amb les de l’any anterior, quan es van interposar 57 denúncies, 22 menys que aquest 2017. En aquest cas, 14 van ser per estacionar en rampes de discapacitats, 12 en passos de vianants, 22 en zones per als vianants i voreres i nou més en reserves especials per a discapacitats. A açò se sumen les set retirades de vehicles –tres més que a l’actual campanya- cinc per aparcar en rampes de discapacitats i dos per fer-ho en reserves especials. “En còmput global han augmentat les denúncies i han baixat les retirades de grues, tot i que en cap cas s’han registrat infraccions pel mal ús de la targeta d’estacionament”, explica l’edil de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, qui assegura que “seguirem treballant per a millorar la mobilitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.