fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La campanya especial de desinsectaci贸 per a panderoles de Nules es posa en marxa

La campanya especial de desinsectaci贸 per a panderoles de Nules es posa en marxa

Es tracta d’una actuaci贸 preventiva i t茅 un pressupost de quasi 3.000 euros.

Esta setmana han comen莽at els treballs emmarcats en la campanya especial de desinsectaci贸 per a panderoles en embornals i zones privades i p煤bliques ubicades a la via p煤blica de la localitat.

El tractament es far脿 al llarg del mes de desembre per l’empresa responsable del control de plagues a Nules, Lok铆mica, i t茅 un pressupost municipal de 2.783 euros, “es tracta d’una actuaci贸 de prevenci贸, ja que ens trobem en uns mesos en els quals les panderoles s贸n m茅s vulnerables i accessibles, de manera que quan torne la calor als mesos de primavera, que 茅s quan les panderoles reinicien el cicle reproductiu ser脿 m茅s f脿cil el seu control”, matisa el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Amb esta actuaci贸 especial es pret茅n aconseguir una s猫rie d’objectius com reduir el m脿xim possible la poblaci贸 de panderoles, este tractament assegura que el seu efecte tinga una persist猫ncia de diversos mesos creant a m茅s una barrera duradora davant d’infestacions noves. Tamb茅 es persegueix que en reiniciar el seu cicle reproductiu la poblaci贸 de panderoles del municipi siga baixa i f脿cil de controlar en comen莽ar les campanyes ordin脿ries.

“Des de la Regidoria de Sanitat es treballa de manera constant en diferents campanyes preventives per a evitar qualsevol tipus de plagues”, conclou Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.