fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies completar脿 el seu projecte amb l’activaci贸 d’una nova parcel路la de 20.000 metres quadrats

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies completar脿 el seu projecte amb l’activaci贸 d’una nova parcel路la de 20.000 metres quadrats

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies de Val猫ncia, un dels principals complexos culturals i tur铆stics d’Espanya, ampliar脿 el seu projecte amb l’activaci贸 d’una nova parcel路la de 20.000 metres quadrats en els pr貌xims mesos.

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar durant l’acte de celebraci贸 del 25 aniversari del complex que es convocar脿 un concurs internacional d’idees per definir el projecte que ocupar脿 el nou espai.

El complex cultural i tur铆stic, inaugurat en 1998, compta amb una 脿mplia varietat d’instal路lacions, entre elles l’Hemisf猫ric, el Museu de les Ci猫ncies Pr铆ncep Felip, l’Oceanogr脿fic i el Palau de les Arts Reina Sofia. L’ampliaci贸 de la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amb l’activaci贸 de l’煤ltima parcel路la del terreny permetr脿 completar el projecte iniciat en 1990.

En paraules de Ximo Puig, “es tindr脿 clar quina 茅s la vocaci贸 del complex, que no 茅s una altra que la ci猫ncia i la cultura”. L’anunci de l’ampliaci贸 es va realitzar durant l’acte ‘El futur ja est脿 ac铆’, amb el qual la Ciutat de les Arts ha celebrat els 25 anys des que va obrir al p煤blic el primer edifici, l’Hemisf猫ric, i els 20 anys de l’Oceanogr脿fic. Durant la celebraci贸 es va repassar la hist貌ria del complex des de la seua g猫nesi en els anys 80 fins a l’actualitat, amb la inauguraci贸 del Caixaforum en 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.