fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La comissi贸 de festes presenta el seu primer programa de festes de Nules

La comissi贸 de festes presenta el seu primer programa de festes de Nules

Es dinamitzar脿 la zona del mes贸 de la tapa i el vi amb actuacions en directe.

La Comissi贸 de Festes de Nules ha presentat el primer programa de festes que ha confeccionat despr茅s de la seua constituci贸, “茅s la primera vegada que la programaci贸 festiva del nostre poble est脿 realitzada per una comissi贸 de festes en la qual estant representats diferents sectors de la poblaci贸 i que despr茅s de molts mesos de treball s’ha fet una programaci贸 en qu猫 es vol donar resposta a tots els ve茂ns i ve茂nes; a m茅s amb la constituci贸 de la Comissi贸 de Festes hem complit una de les propostes del programa de govern”, comenta la regidora de Festes i presidenta de la Comissi贸 de Festes, Patricia Cascales.

Cal recordar que el programa de festes d’agost engloba les festes de Sant Roc que tenen lloc a les platges de Nules els dies del 7 al 16 i les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu que es celebren els dies del 17 al 27 d’agost.

Entre les novetats que presenten les festes patronals Ram贸n Mart铆nez, membre de la Comissi贸 de Festes, destaca “la crid脿 ser脿 divendres en lloc de dissabte i hi haur脿 activitats durant tot el dia. A m茅s hem fet una programaci贸 per a dinamitzar la zona dels mesons de la tapa i el vi amb activitats per als m茅s menuts al mat铆 i m煤sica en directe a les nits. Dediquem un dia als xiquets i xiquetes i un altre a la gent major de 40 anys, amb estes activitats tots els sectors de la poblaci贸 tindran actes espec铆fics”.

Es recuperen les entrades de vaques, l’actuaci贸 musical amb el grup La Pegatina que tindr脿 entrada gratu茂ta, i l’espectacle de varietats. Tamb茅 hi haur脿 m茅s premis i m茅s categories en el Ball de Disfresses i s’incorpora el I Concurs de Ball de Sal贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.