fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La comissi贸 de Reyval celebra la sent猫ncia del Suprem, impossibilitant la construcci贸 de la incineradora a l’Alcora

La comissi贸 de Reyval celebra la sent猫ncia del Suprem, impossibilitant la construcci贸 de la incineradora a l’Alcora

Destaquen que 鈥渁ra ja no dep猫n de la voluntat de l’empresa la construcci贸 de la incineradora, ja que els tribunals li han vetat aquesta possibilitat, anul路lant definitivament l’Autoritzaci贸 Ambiental Integrada que se li va concedir l’any 2011鈥

La comissi贸 de seguiment de Reyval ha manifestat la seua satisfacci贸 per la sent猫ncia del Tribunal Suprem del 23 de febrer, que avala la impossibilitat de construir la incineradora a l’Alcora.

Una fallada en la qual el Suprem declara que “no hi ha lloc al recurs de cassaci贸 interposat per Reyval Ambient S.L. contra la sent猫ncia de la Secci贸 Primera de la Sala contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, de 9 de novembre de 2015”.

En la reuni贸, la primera despr茅s de con猫ixer la sent猫ncia, els integrants de la comissi贸 han destacat que “ara ja no dep猫n de la voluntat de Reyval la construcci贸 de la incineradora, ja que els tribunals li han vetat aquesta possibilitat, anul路lant definitivament l’Autoritzaci贸 Ambiental Integrada que se li va concedir l’any 2011”.

Sobre aquest tema, han manifestat que “est脿 clar que la voluntat del gerent de la mercantil sempre ha sigut instal路lar la incineradora, fins al punt de rec贸rrer cadascuna de les decisions que no li eren favorables en aquest sentit”.

Finalment, “la just铆cia ens ha donat la ra贸, despr茅s de quasi sis anys de lluita”- han indicat- posant l’accent que “ara, estarem pendents que la Conselleria execute la sent猫ncia”.

Els integrants de la comissi贸 han volgut recon猫ixer i agrair la labor de Toni Albert, portaveu de la plataforma ciutadana “No a la Contaminaci贸” i han reiterat que “t茅 tota la nostra confian莽a”. En aquest sentit, han destacat que “la seua implicaci贸 ha sigut molt important en tot aquest proc茅s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.