fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La companyia local Acteonica Teatre de Sagunt presenta una divertida comèdia sobre una parella en els temps de les xarxes socials

La companyia local Acteonica Teatre de Sagunt presenta una divertida comèdia sobre una parella en els temps de les xarxes socials

Este dissabte a la Casa Municipal de Cultura actuaran Toni Llorens i Paqui Rondán amb un text d’Albert Forment.

La Delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt torna a programar l’obra de teatre Desparellats, després de l’èxit que va tindre en la seua estrena al juliol passat, en el Centre Cultural Mario Monreal, per al qual es van esgotar les entrades. En esta ocasió, com a part de la programació de tardor, l’obra es representarà a la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés) este dissabte, 19 de desembre, a partir de les 20 hores. La companyia saguntina Acteonica Teatre posarà en escena esta obra escrita per Albert Forment i interpretada per Toni Llorens i Paqui Rondán. El preu de l’entrades és de 7 € i es poden aconseguir en Servientradas. Comèdia en valencià amb una duració de 75 minuts i amb aforament limitat per la pandèmia.

Des del departament de Cultura qualifiquen Desparellats com un divertidíssim ‘duòleg’ còmic o com un delirant monòleg amb dos monologuistes, que tracta de com es forma una parella en els temps de les xarxes socials. La boja convivència pel canvi de sexe d’ell, Toni, que es convertix en Paqui, i d’ella, Paqui, que es convertix en Toni, i les seues manies per la diferent condició social, les contraposades opcions vacacionals o l’obsessió per viure amb mascotes a casa.

Acteonica Teatre, una companyia fundada a l’octubre de 2018 per l’escriptor Albert Forment, i els actors Toni Llorens i Paqui Rondán, tots lligats a la capital del Camp de Morvedre, va nàixer sobre la graderies del Teatre Romà de Sagunt i el seu nom es deu als personatges i el mite d’Acteó i Sonnica, i recorda la tradició teatral bimilenaria que, de manera ininterrompuda, arriba fins a l’actualitat a Sagunt. El seu nom evoca, per tant, les nostres arrels mediterrànies, des de la més pura contemporaneïtat. Totum revolutum cooperatiu d’actors i escriptor, aspiren a portar a l’escenari un teatre pur basat en el text i la interpretació per a representar els abismes i bogeries de la tragicòmica condició humana. La primera obra que va estrenar esta companyia va ser La madonna del Papa Borja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.