fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de l’Alcora signen un conveni per a la remodelaci贸 de la pla莽a Espanya

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de l’Alcora signen un conveni per a la remodelaci贸 de la pla莽a Espanya

Esta setmana han comen莽at els treballs. La Conselleria aporta 60.000 鈧 al projecte, que ascendeix a 180.000 鈧.

La Conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori aporta 60.000 鈧 al projecte, que ascendeix a 180.000 鈧. La consellera, M陋 Jos茅 Salvador, i l’alcalde, Samuel Falomir, han signat este mat铆 el corresponent conveni.

Falomir ha agra茂t la col路laboraci贸 de la Conselleria i ha destacat que “es tracta d’una actuaci贸 molt demandada pels ve茂ns i ve茂nes, que seguir脿 la mateixa l铆nia dels projectes realitzats en els 煤ltims anys als carrers del casc antic”.

A m茅s de dotar a la pla莽a i el seu entorn d’una nova pavimentaci贸, es renovaran els serveis, tals com les xarxes de prove茂ment i sanejament.

Les obres comen莽aran amb la demolici贸 de tota la zona d’actuaci贸, en primer lloc, del paviment de la cal莽ada, i en segon lloc, de les voreres i les vorades, amb la finalitat de no interrompre el pas als residents de la zona.

A continuaci贸, es procedir脿 a l’obertura de caixa per al paviment. En esta excavaci贸, com en la de les rases que albergaran els serveis, les excavacions s’executaran amb mitjans mec脿nics i ajuda manual.

El seg眉ent pas ser脿 l’obertura de rases per als diferents serveis, sanejament i pluvials i xarxa de prove茂ment. Una vegada executats tots els serveis, es procedir脿 a l’anivellaci贸 de les tapes d’arquetes i pous de registre existents fins a la cota del nou paviment.

Despr茅s d’este pas, es dur脿 a terme l’extensi贸 de la subbase de saorra artificial, de 10 cm de gruix. La solera de formig贸 servir脿 de base per al paviment de la cal莽ada i voreres.

En tractar-se de carrers estrets, s’ha decidit realitzar una pavimentaci贸 compatible amb la coexist猫ncia de tr脿fics -vianants i vehicles de motor- deixant les voreres i la cal莽ada al mateix nivell i emprant diferents materials en la pavimentaci贸 per obtenir zones diferenciades.

Este tipus de pavimentaci贸 donar脿 continu茂tat a l’empleada anteriorment als carrers del casc urb脿 ja renovades. El paviment de la cal莽ada es realitzar脿 mitjan莽ant llambordes de formig贸 en massa de 20 脳 10 脳 6 cm, de color antracita per a cal莽ada i groc per a vorera.

El termini previst per a l’execuci贸 del projecte 茅s de 4 mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.