fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La creativitat de TikTok, al servei de la igualtat i contra la violència de gènere

La creativitat de TikTok, al servei de la igualtat i contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Peníscola presenta una altra edició de “Peníscola per la igualtat i contra la violència de gènere”, que insta la ciutadania a la creació de vídeos en TikTok.

L’Ajuntament de Peníscola presenta una altra edició “Peníscola per la igualtat i contra la violència de gènere”, certamen que, al voltant de l’etiqueta #Peñíscolacontralaviolenciadegénero, recopilarà vídeos en la xarxa social TikTok per a conscienciar i lluitar per la igualtat i contra la violència de gènere.

Per a participar no és necessari disposar d’equips professionals, hi ha prou amb un mòbil… i una bona història a contar! Formar part del certamen és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb l’etiqueta del concurs i emplenar el següent formulari d’inscripció (on també es poden consultar les bases).

La temàtica del certamen serà tot el que concernisca a la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere. La duració màxima dels vídeos serà de 60 segons, i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona la mateix xarxa social TikTok.

Per a poder ser part del certamen serà necessari que la persona participant visca, estudie, treballe o haja nascut a Peníscola.

L’objecte de la convocatòria és l’estímul entre la ciutadania de la reflexió i la capacitat creativa d’aquesta contra la violència de gènere i la lluita per la igualtat; i s’ha triat la plataforma Tik Tok per la seua alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

El certamen compta amb un primer premi dotat amb un Ipad. La data límit per a la inscripció és el 17 de novembre de 2022 i els guanyadors es donaran a conéixer el 25 de novembre de 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.