fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Creu roja de Nules organitza una jornada de reg d’auxili per als arbres plantats a la zona incendiada d’Artana

La Creu roja de Nules organitza una jornada de reg d’auxili per als arbres plantats a la zona incendiada d’Artana

Ser脿 el diumenge 11 de juny i ja est脿 oberta la inscripci贸 per als interessats.

El voluntariat mediambiental de Creu Roja Nules ha organitzat una jornada de reg d’auxili per als arbres plantats, este hivern passat, a la zona incendiada de Xautena al terme municipal d’Artana. Esta jornada tindr脿 lloc el diumenge 11 de juny, per la qual cosa els interessats a participar-hi com a voluntariat poden inscriure-s’hi a la seu de Creu Roja Nules o en l’adre莽a nules@cruzroja.es.

Esta iniciativa es du a terme davant la calor dels 煤ltims mesos i la falta de pluja que caldria perqu猫 els arbres tinguen les condicions necess脿ries per al seu creixement, per la qual cosa hi ha quasi 3.000 litres d’aigua per a realitzar esta activitat.

Cal recordar que des de Creu Roja Nules es van dur a terme diverses jornades centrades a regenerar l’h脿bitat d’una zona devastada per l’incendi forestal que va tindre lloc, al mes de juliol del 2016, al terme municipal d’Artana i que va afectar el Parc Natural de la Serra d’Espad脿. En estes jornades participaren estudiants voluntaris de l’IES Gilabert de Centelles, a m茅s de persones volunt脿ries d’associacions, col路lectius o centres educatius de Nules i d’altres poblacions dels voltants.

Amb estes actuacions es pret茅n continuar la formaci贸 dels estudiants i ciutadans en medi ambient; iniciar les noves promocions en les activitats de voluntariat mediambiental; possibilitar i estimular la participaci贸 activa dels ciutadans en la conservaci贸 i millora del patrimoni natural mitjan莽ant el voluntariat mediambiental, o conscienciar als participants del temps que costa recuperar els boscos incendiats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.