Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació adequarà un local d’Herbers per a convertir-ho en un comerç que facilite nous serveis als veïns i visitants

La Diputació adequarà un local d’Herbers per a convertir-ho en un comerç que facilite nous serveis als veïns i visitants

Invertirà 26.453 euros en un immoble municipal dins de la seua estratègia per a combatre la despoblació en el món rural.

La Diputació de Castelló i l’Ajuntament d’Herbers han aconseguit un acord per a adequar un local municipal per a convertir-ho en un local comercial perquè preste servei tant als veïns com als visitants. El president Javier Moliner ha visitat el municipi dels Ports al costat del seu alcalde, José Pallarés.

Es tracta d’una necessitat imperiosa de l’Ajuntament d’Herbers per a poder millorar els serveis en un municipi que amb prou faenes aconsegueix el mig centenar d’habitants. Precisament, es tracta d’una iniciativa del Govern Provincial que encaixa de ple en la seua estratègia Repoblem per a combatre la despoblació i l’envelliment en els pobles més xicotets de l’interior de la província.

Així ho ha assegurat Javier Moliner, en incidir que “el nostre objectiu és ajudar a millorar les oportunitats dels nostres pobles xicotets per a garantir la seua supervivència”. Per açò, la Diputació invertirà 26.453 euros per a reformar este local enclavat en el nucli del municipi, amb l’objectiu que l’any que ve ja estiga prestant servei a tots els ciutadans.

“Este tipus d’obres milloren les oportunitats dels nostres pobles, perquè la Diputació arriba a tots els racons de la província i escolta a tots els alcaldes i municipis, per a seguir cuidant dels nostres pobles perquè seguisquen tenint un futur millor”, ha assegurat Moliner en el recorregut que ha realitzat pel poble.

“La iniciativa que hem pres des del Govern Provincial de Castelló de no renunciar al món rural com una font d’oportunitats per al futur és una iniciativa ben considerada i que val la pena seguir desenvolupant i exportant allà on tinguem oportunitat per a seguir fent de la despoblació un tema de treball en l’agenda de totes les administracions”, ha explicat el president.

En aqueix sentit, Moliner ha assenyalat que “volem els nostres pobles vius és important que la despoblació estiga sobre la taula de totes les administracions i sabem que avui la despoblació té l’oportunitat de comptar amb més recursos perquè els pobles tinguen futur i amb açò els castellonencs més igualtat en les seues oportunitats visquen on visquen, que és el que sempre hem defensat des de la Diputació”.

Durant la visita d’Herbers al costat de l’alcalde del municipi, Moliner també ha comprovat l’estat en què ha quedat la piscina del municipi després de les obres realitzades amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.