fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació ajuda a 59 empreses de 25 pobles a ‘créixer en temps rècord’ amb un consolidat Castelló Global Program

La Diputació ajuda a 59 empreses de 25 pobles a ‘créixer en temps rècord’ amb un consolidat Castelló Global Program

El Govern Provincial promou este programa com a part del seu treball per generar recursos útils que ajuden a crear més ocupació.

La Diputació de Castelló ha ajudat ja a un total de 59 empreses de 25 pobles de la província a ‘créixer en temps rècord’ amb un consolidat i reeixit programa d’acceleració empresarial com és el Castelló Global Program que promou al costat del Espaitec de la UJI. Després de dos mesos de formació en els quals les nou empreses seleccionades han aprofundit el seu coneixement en àrees com a finances, recursos humans, innovació, màrqueting, gestió de projectes o internacionalització, avui s’ha celebrat en l’Espaitec l’acte de presentació d’empreses de la sisena edició del Castelló Global Program, programa d’acceleració empresarial promogut pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) i la Diputació de Castelló.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha destacat en la presentació que “des del Govern Provincial ajudem a les empreses a accelerar este salt qualitatiu que els permeta créixer i generar més ocupació, i a fer-ho a través de la innovació”.

Cal tenir en compte que la presentació dels projectes ha tingut com a objectiu principal conéixer l’evolució de les empreses després de la fase de formació, aprofundint en els punts forts i febles identificats. Per aportar valoracions quantitatives i qualitatives dels projectes, les empreses han estat avaluades per un comitè d’experts format per professors i mentors del programa; inversors i agents financers de Castelló; i representants de Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I i Espaitec.

Apostar per la innovació en totes les àrees de negoci, diversificar la seua activitat per captar nous clients i expandir-se a escala nacional i internacional, són els principals objectius de creixement de les empreses de Castelló Global Program 2018. Segons han informat les empreses, “el programa els està ajudant a replantejar-se molts aspectes del seu dia a dia com a empresa, ara esperen definir totes les accions a implementar en el pla de creixement empresarial personalitzat en el qual ja estan treballant amb els seus mentors, un document que presentaran al novembre i serà el seu full de ruta per al creixement empresarial a curt i mig termini”.

Al costat d’Aguilella ha participat en l’acte de presentació de projectes el Vicerector d’Adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la UJI, David Cabedo, qui també ha destacat el recorregut del programa, el seu impacte al territori provincial i la seua capacitat per injectar innovació en el teixit empresarial de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.