fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aposta pel turisme de qualitat amb 225.000 euros perqu猫 els ajuntaments contracten informadors tur铆stics

La Diputaci贸 aposta pel turisme de qualitat amb 225.000 euros perqu猫 els ajuntaments contracten informadors tur铆stics

El Govern Provincial agilita la convocat貌ria d’estes ajudes que ja durant 2017 van permetre la contractaci贸 de 30 persones.

La Diputaci贸 de Castell贸 aposta per dotar als ajuntaments de recursos tur铆stics amb tal d’oferir un servei de qualitat als visitants en confirmar amb 225.000 euros la seua l铆nia de subvencions perqu猫 els consistoris puguen contractar informadors tur铆stics. Aix铆, i recentment comen莽at este 2018, el Govern Provincial treballa estos dies a agilitar la convocat貌ria d’estes ajudes que ja durant el passat any van permetre la contractaci贸 d’informadors tur铆stics en un total de 30 municipis.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha posat en valor estes ajudes. “Generem un recurs fonamental per als ajuntaments, ja que amb estos professionals millorem l’atenci贸 al visitant, generem producte tur铆stic i vam crear ocupaci贸 en el sector, amb la contractaci贸 de persones formades que mantenen la seua activitat durant tot l’any”.

En este sentit, Mart铆nez ha explicat la “important labor que compleixen estos informadors tur铆stics, que atenen al visitant quan es despla莽a al municipi, per貌 que a m茅s estan realitzant una labor de promoci贸 en canals digitals com les xarxes socials que visibilitze els tresors tur铆stics dels nostres pobles”.

“Despr茅s dels mesos de l’obertura de totes estes oficines els alcaldes ja ens han traslladat l’excel路lent repercussi贸 en el servei i promoci贸 tur铆stica del poble, la qual cosa comporta noves oportunitats per a l’economia local”, ha destacat Mart铆nez.

Entre les labors dels informadors tur铆stics es troben atendre als visitants en l’oficina de Turisme, realitzar visites guiades pels museus i atractius del poble, promocionar l’oferta tur铆stica en altres destinacions i en xarxes socials o coordinar accions i esdeveniments durant tot l’any que servisquen com a reclam tur铆stic i cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.