fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació aposta per millorar la imatge dels comerços regentats per dones amb el programa ‘Acceleradora de Vendes’

La Diputació aposta per millorar la imatge dels comerços regentats per dones amb el programa ‘Acceleradora de Vendes’

50 dones de Castelló, Vila-real, Nules i L’l’Alcora s’han beneficiat d’esta iniciativa dirigida a ajudar-los a millorar vendes.

El programa ‘Acceleradora de Vendes’ de la Diputació de Castelló ha engegat la seua labor formativa en la localitat de l’Alcora amb l’objectiu d’ajudar a les dones, que majoritàriament regenten els xicotets comerços locals, a modernitzar la imatge exterior dels seus comerços. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat en una de les sessions teòriques que han començat esta setmana amb l’objectiu de millorar les vendes dels negocis a través de mesures com la renovació dels seus aparadors.

Esta iniciativa ja compta amb un reeixit recorregut després del seu pas pels municipis de Castelló, Vila-real i Nules, els quals ja han pogut gaudir del programa i han mostrat els excel·lents resultats d’este curs. En total han sigut 50 les dones empresàries que s’han beneficiat d’este programa. “Tal com confirmen els experts que participen en la formació del programa, la primera impressió que tenim com a clients és sempre a través de la vista, així que és molt important saber presentar els productes que es venen de la manera més atractiva possible”, assevera Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.