fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aposta per millorar la imatge dels comer莽os regentats per dones amb el programa ‘Acceleradora de Vendes’

La Diputaci贸 aposta per millorar la imatge dels comer莽os regentats per dones amb el programa ‘Acceleradora de Vendes’

50 dones de Castell贸, Vila-real, Nules i L’l’Alcora s’han beneficiat d’esta iniciativa dirigida a ajudar-los a millorar vendes.

El programa ‘Acceleradora de Vendes’ de la Diputaci贸 de Castell贸 ha engegat la seua labor formativa en la localitat de l’Alcora amb l’objectiu d’ajudar a les dones, que majorit脿riament regenten els xicotets comer莽os locals, a modernitzar la imatge exterior dels seus comer莽os. El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha participat en una de les sessions te貌riques que han comen莽at esta setmana amb l’objectiu de millorar les vendes dels negocis a trav茅s de mesures com la renovaci贸 dels seus aparadors.

Esta iniciativa ja compta amb un reeixit recorregut despr茅s del seu pas pels municipis de Castell贸, Vila-real i Nules, els quals ja han pogut gaudir del programa i han mostrat els excel路lents resultats d’este curs. En total han sigut 50 les dones empres脿ries que s’han beneficiat d’este programa. “Tal com confirmen els experts que participen en la formaci贸 del programa, la primera impressi贸 que tenim com a clients 茅s sempre a trav茅s de la vista, aix铆 que 茅s molt important saber presentar els productes que es venen de la manera m茅s atractiva possible”, assevera Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.