fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aprova la l铆nia de subvencions per a entitats juvenils de la prov铆ncia

La Diputaci贸 aprova la l铆nia de subvencions per a entitats juvenils de la prov铆ncia

El Govern Provincial destinar脿 enguany 20.000 euros per a afavorir l’activitat de col路lectius juvenils de la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 es convertir脿 un any m茅s en aliat de les entitats juvenils de la prov铆ncia. L’administraci贸 provincial va aprovar ahir en Junta de Govern la convocat貌ria i les bases de les subvencions a entitats juvenils per a la realitzaci贸 de programes de joventut 2017 a fi d’afavorir la superviv猫ncia d’estos col路lectius tan essencials en moltes ocasions per a dinamitzar l’activitat dels nostres municipis, sobre tots en aquells amb menys poblaci贸 i, per tant, menys recursos”.

D’esta manera, tal com ha explicat el diputat responsable de Joventut, Pablo Roig, el Govern Provincial destinar脿 20.000 euros “al foment de l’associacionisme juvenil. Este tipus d’associacions s贸n imprescindibles perqu猫 els joves de la prov铆ncia compten amb un espai de participaci贸, formaci贸 i assessorament que es convertisca en un mecanisme per a la creaci贸 de ciutadania activa”.

Cal destacar que per a beneficiar-se d’esta l铆nia d’ajudes les entitats han d’estar inscrites en el Cens General d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l’IVAJ. Estes ajudes, ha ressaltat el diputat provincial, “aconsegueixen activitats de tota 铆ndole i amb diferents perspectives culturals, tradicionals i d’oci”.

“脡s per a莽貌 que promoure l’associacionisme juvenil ens permet tamb茅 refor莽ar el manteniment i impuls de les nostres tradicions perqu猫 estes no perden el seu espai en futures generacions i seguisquen sent part de la identitat dels nostres pobles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.